Κατηγορίες
Basket

Με τους Αετούς Βέροιας φέτος στη Γ Εθνική δύο σπουδαίοι συμπαίκτες : Οι “Αφοί ΚΕΤΣΕΤΖΙΔΗ” και η “ΑΓΡΟΛΥΣΙΣ”!

Σημαντικότατη και φέτος η υποστήριξη των χορηγών για τους Αετούς Βέροιας, που αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε μια εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Μια πολύ δυνατή ομάδα δημιούργησαν και φέτος οι Αετοί Βέροιας και αναφερόμαστε στο team των υποστηρικτών και συνεργατών!

Μια χρονιά που ο σύλλογος αντιμετωπίζει τη σπουδαία πρόκληση της συμμετοχής του σε μια εθνική κατηγορία, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη στήριξη των επιχειρηματιών, που βρίσκονται δίπλα μας σε μια ιστορική ομολογουμένως συγκυρία.

Μαζί μας και φέτος η “ΑΦΟΙ ΚΕΤΣΕΤΖΙΔΗ“, μια εταιρία που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992, από τον Ανέστη και τον Αλέξανδρο Κετσετζίδη και έχει ως αντικείμενο την προμήθεια ειδών μηχανολογικής στεγανοποίησης / τσιμούχες – seals, packings, gaskets. Ωστόσο, οι ιδρυτές δραστηριοποιούνται στο ίδιο αντικείμενο, ήδη από το 1983.

Στην παρέα μας τη φετινή σεζόν είναι και η εταιρία “ΑΓΡΟΛΥΣΙΣ“, που βρίσκεται στο πλευρό του σύγχρονου αγρότη, παρέχοντάς του ολοκληρωμένες λύσεις, με τρία σημεία εξυπηρέτησης και συγκεκριμένα σε Σκύδρα, Βέροια και Άρνισσα.

Το Δ.Σ.της ομάδας ευχαριστεί θερμά τους αδελφούς Ανέστη και Αλέκο Κετσετζίδη για την άμεση ανταπόκρισή στην πρόσκλησή μας για τη στήριξη των Αετών Βέροιας με την ευγενική τους χορηγία αλλά και τον κ. Ιωάννη Βαΐδη για την αποδοχή της πρόσκλησης στο φετινό κάλεσμα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected