Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Νίκη για το Αιγάλεω, προβληματισμός στη Νίκη

Ούτε στο «Σίτι» κατάφερε η Νίκη Βόλου να σπάσει το ρόδι και να πάρει κάτι από έναν εκτός έδρας αγώνα.

Τρίτη έξοδος, χωρίς τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιολικό, και τρίτη ήττα για το συγκρότημα του Ισαάκ Χοβέ, αυτή τη φορά από το Αιγάλεω με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το «καλημέρα» στο 7’ με τον Τσίταρη και σφράγισαν τη νίκη τους με τον Ντιατά στο 78’. Η Νίκη έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το 54’ με τον Ροχάνο, όμως ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 74’ αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες στο πιο κρίσιμο σημείο. Κόκκινη κάρτα δέχθηκε και ο Σωτήρης Μπαλάφας στο ημίχρονο για διαμαρτυρία στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Η Νίκη μετά από αυτή την ήττα και τους τέσσερις βαθμούς που έχει συγκεντρώσει στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας με τον Ιάλυσο και τον Θεσπρωτό ενώ ένα βαθμό λιγότερο έχει η Τρίγλια που είναι η ουραγός του πρωταθλήματος.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Αιγάλεω: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Λάμπρου, Τσίτσαρης, Μπαξεβάνου, Ντιατά (85’ Συρεγγέλας), Σταματάκης (66’ Χατζηιωαννίδης), Τσιλιγκίρης (58’ Τσαφταρίδης)

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης (46’ Κ. Παπαδόπουλος), Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Βοσνδιάδης (52’ Ιορδανίδης), Καμπαγέρο, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Μασκουνιάν (72’ Καπός), Ροχάνο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected