Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

“Λυτρωτής” ο Καλλέργης για τον Ιωνικό

Με ένα γκολ που σημείωσε ο Καλλέργης στο 79’, ο Iωνικός πήρε την πολύτιμη νίκη κόντρα στον Ιάλυσο.

Όπως αναφέρει το news12, το παιχνίδι βάση και την παρουσία των δυο ομάδων ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ισοπαλίας, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη ατύχησαν καθώς στη φάση του γκολ η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα.

Κατά τα άλλα, ο Ιάλυσος που είχε αρκετές απουσίες, «κατέβηκε» ρίχνοντας το βάρος στην άμυνα του.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιωνικός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός.

Στην επανάληψη, ο προπονητής του Ιάλυσου προσπάθησε να ενισχύσει και άλλο την άμυνα του. Από το 55’ έως και το 70’ οι «ερυθροκίτρινοι» δέχθηκαν περισσότερο πίεση, αλλά και πάλι κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα, μέχρι όμως και το 79’ που ήρθε η άτυχη φάση του γκολ. Από εκεί και πέρα, ο Ιάλυσος προσπάθησε να αντιδράσει και με την είσοδο του Μαραγκουδάκη έδειξε διάθεση για να γίνει πιο επιθετικός χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Συνθέσεις

ΙΩΝΙΚΟΣ: Τάφας, Μουστάκης, Γκούφας (71’ Καλογέρης), Τσιριγώτης (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Φουρλάνος, Τιέντσε (59’ Μάναλης), Κρητικός, Καλλέργης, Ντάγκρας

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τερζίου, Τριποτσέρης, Γιώργου, Ρεκλείτης, Χατζηδίμπας, Αυγενικού (84’ Μαραγκουδάκης), Σερτζίνιο (63’ Πατηνιώτης), Μαρτσάκης, Χειμωνέττος Κ., Κουγιός (57’ Νατσιόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected