Κατηγορίες
Football League

Ουσιαστικός ο Διαγόρας, υποχρέωσε την Καλαμάτα στην πρώτη της ήττα (photos)

Μεγάλη νίκη σε βάρος της πρωτοπόρου Καλαμάτας, πέτυχε στο Δημοτικό Στάδιο ο Διαγόρας και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη δικαιότατα έφθασαν στην κατάκτηση των βαθμών ενώ χωρίς καμία δόση υπερβολής οι Καλαματιανοί θα πρέπει να αισθάνονται και τυχεροί που δεν δέχθηκαν και περισσότερα τέρματα. Επειδή βέβαια η μπάλα είναι …γένους θηλυκού, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν στο 82’ να ισοφαρίσουν (χωρίς να έχουν καμία ευκαιρία στον αγώνα) καθώς ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, ωστόσο σαν …από Θεία Δίκη (θα ήταν εντελώς άδικο), ο τερματοφύλακας Τσέλιος απόκρουσε. Ο Διαγόρας έκανε μια πολύ ουσιαστική εμφάνιση και όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Διαγόρας ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκε από το ξεκίνημα δυνατά και επέβαλλε τον δικό του ρυθμό απέναντι σε έναν αντίπαλο που συχνά πυκνά έδειχνε να …πελαγοδρομεί. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης έστησε μαεστρικά την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο και με τον Μπουρλάκη να είναι από τα αριστερά εξαιρετικός, δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στους Καλαματιανούς. Το 1–0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, ασφαλώς και αδικεί τους γηπεδούχους οι οποίοι έδειξαν μια κλάση καλύτερη και δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά ωστόσο ωστόσο και πάλι ο Διαγόρας δεν κινδύνεψε από τους Καλαματιανούς. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να «φτιάξουν» κλασική ευκαιρία και έτσι ο «γηραιός» έλεγξε και πάλι το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έκαναν σωστή διαχείριση και παρά το ότι στο 82’ δόθηκε σε βάρος του πέναλτι, ο Τσέλιος κατάφερε να αποκρούσει και λίγο αργότερα ο Μπαρμπαρούσης «σφράγισε» τη μεγάλη νίκη του «γηραιού».

δείτε φωτογραφίες στο news12

Συνθέσεις

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Κέρι (87’ Αθανασίου), Μπελέρης (90’ Μκρτσιάν), Μπουρλάκης (75’ Γλυνός), Μπαρμπαρούσης

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης (46’ Κουϊρουκίδης), Γαλούπης (48’ Κωνσταντινόπουλος), Τσιβελεκίδης, Ιντζίδης, Δήμος, Μπάμπης, Βουκμίροβιτς, Στεργιάδης, Osmanagic (76’ Καζβιρόπουλος), Rakic

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected