Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μουράτ Σεροπιάν ο εκλεκτός!

Την πρόσληψη του Μουράτ Σεροπιάν ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο Εθνικός.

Ο 49χρονος (26/10/1970) Αρμένιος προπονητής αποχώρησε πριν λίγες μέρες από την U19 του Ατρομήτου, όπου εργάστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ παλαιότερα διετέλεσε στους πάγκους των ΑΟ Χαλκίς, ΟΦΗ, ΑΕ Ερμιονίδας, Παναιγιάλειου, ΑΟ Χανιά, ΑΟ Γλυφάδα, Παναχαϊκής και Βύζαντα Μεγάρων.

Αναλυτικά :

«Νέος προπονητής του Εθνικού αναλαμβάνει ο 49χρονος (26.10.1970) Μουράτ Σεροπιάν ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro.

Ο Σεροπιάν έχει εργασθεί σε αρκετές ομάδες της Football League και Γ΄Εθνικής όπως είναι οι ΑΟ Χανιά, Πανελευσινιακός, Φωστήρας, Βύζας, Παναχαϊκή, Γλυφάδα, Παναιγιάλειος, Ερμιονίδα, ΟΦΗ, Χαλκίδα ενώ μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην Κ19 του Ατρομήτου Αθηνών.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας θα καθίσει για πρώτη φορά σήμερα στον πάγκο στον αγώνα κυπέλλου κόντρα με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Συνεργάτης του κ.Σεροπιάν θα είναι ο Κώστας Κωνσταντόπουλος ο οποίος είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ (με ειδικότητα το ποδόσφαιρο), είναι επίσης κάτοχος διπλώματος «Coerver Youth» με πιστοποίηση διεθνούς συνεδρίου της FIFA σχετικά με την πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών στο ποδόσφαιρο»