Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας : Η μεγάλη επιστροφή του Ανέστη Αργυρίου είναι γεγονός!

Την πιο ηχηρή ομολογουμένως προσθήκη της φετινής μεταγραφικής περιόδου πραγματοποίησε η ΑΕ Χαρίεσσας και μάλιστα την τελευταία ημέρα της σχετικής διορίας!

Ο Ανέστης Αργυρίου επιστρέφει στην ομάδα από την οποία αναδείχτηκε και έφτασε να φορά μέχρι και την ιστορική φανέλα της Ρέιντζερς στη Σκωτία.

Η διοίκηση της ομάδας επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για την εν λόγω μεταγραφή και κατάφερε να πείσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος στα 31 του χρόνια αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ΑΕΧ να πετύχει τους φετινούς της στόχους.

Τελευταίος σταθμός του ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας, με τον οποίο αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική, ενώ στην καριέρα του μετρά 200 και πλέον συμμετοχές (οι 135 επαγγελματικές) με ΦΑΣ Νάουσα, Αγροτικό Αστέρα, Εθνικό Άχνας (Κύπρος), Ζαβίτσα (Πολωνία), Ρέιντζερς (27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σκωτίας), ΑΕΚ, Πανθρακικό, Βέροια και Αετό Σκύδρας.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Χαρίεσσας :

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση και αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που εντάσσουμε στο δυναμικό μας ένα δικό μας παιδί, τον Ανέστη Αργυρίου!

Ο γηγενής ποδοσφαιριστής, που αναδείχτηκε από την ΑΕ Χαρίεσσας και έφτασε μέχρι το πρωτάθλημα της Σκωτίας, όπου αγωνίστηκε στην ιστορική Ρέιντζερς είναι από σήμερα μέλος του συλλόγου, με στόχο να τη βοηθήσει αγωνιστικά αλλά και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους νεότερους ποδοσφαιριστές.

Ευχόμαστε στον Ανέστη να έχει την υγεία του και να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο στην ομάδα που τον ανέδειξε!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected