Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ήφαιστο, στο πρώτο παιχνίδι με Χαραλαμπίδη στον πάγκο

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ μετά από τρεις διαδοχικές ήττες.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε στην έδρα της με 94-74 του Ηφαίστου Λήμνου, στο ντεμπούτο ως πρώτου προπονητή, του Κώστα Χαραλαμπίδη. Πλέον ο ΠΑΟΚ βελτίωσε το ρεκόρ του σε 2-4 ενώ οι νησιώτες που γνώρισαν τη δεύτερη εκτός έδρας ήττα τους, έχουν 3-3.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάζοντας τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους (67-43 στο 25′), μέτρησαν συνολικά 15/27 τρίποντα και σημείωσαν 94 πόντους απέναντι σε μία ομάδα που στις πέντε πρώτες αγωνιστικές είχε παθητικό στην άμυνά της τους 65,6 πόντους!

Μετά από ένα ισορροπημένο πεντάλεπτο όπου οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες, ο Ήφαιστος πήρε κεφάλι στο σκορ με τρίποντο του Χάντοντς (8-9) αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ καθώς με συνεχόμενους πόντους του Εγκεκέζε και του Μπεστ, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία. Με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στις βολές το σκορ ανέβηκε αρκετά, με τον ΠΑΟκ να προηγείται με 25-17. Με το Λιτλ να είναι ”ζεστός” από την περιφέρεια και το Μολντοβεάνου να δίνει σκορ από τις βολές, ο Ήφαιστος μείωσε σε 29-25 γρήγορα (12′). Ο Τσόχλας και ο Σχίζας βγήκαν μπροστά για τον ΠΑΟΚ και πετυχαίνοντας σερί πόντους έδωσαν το προβάδισμα 10 πόντων στην ομάδα τους, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια (48-38). Το +10 (48-38) της ανάπαυλας έβαλε τις βάσεις για μία εύκολη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ, καθώς όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Κώστα Χαραλαμπίδη έβλεπαν το καλάθι σαν… βαρέλι. Πετυχαίνοντας 5 σερί τρίποντα στο πρώτο 5λεπτο του 2ου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι εκτόξευσαν τη διαφορά στους 24, η μεγαλύτερη στο παιχνίδι. Ο Ήφαιστος παρά τις όποιες του προσπάθειες δεν μπόρεσε να απειλείσει τον ΠΑΟΚ που πήρε στο τέλος μία άνετη νίκη με 94-74.

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 48-38, 75-54, 94-74

δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected