Κατηγορίες
Basket

Ο Κολοσσός πήρε το… θρίλερ μετά από δύο παρατάσεις στο “Nick Galis Hall”!

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στην Basket League της φετινής σεζόν πέτυχε ο Κολοσσός στο Αλέξανδρειο επί του Άρη, μετά από συγκλονιστική αναμέτρηση που κρίθηκε στην δεύτερη παράταση (87-85, κ.α. 71-71, 77-77).

Οι «θαλασσί» πήραν τη νίκη με τρίποντο, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, του Ντόνοβαν Τζάκσον 11’’ πριν το τέλος του δεύτερου έξτρα πενταλέπτου.

Με 3’’ να απομένουν για την λήξη ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς δεν κατάφερε να ανταποδώσει και το ματς ολοκληρωθήκε με την επικράτηση του Κολοσσού.

Πρώτοι σκόρερ των νικητών ήταν ο Τάιλερ Μπρέιζελτον και Λασάν Κρομά, που πέτυχαν από 18 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 29-36, 49-50, 71-71 (κ.α.), 77-77, 85-87.

Δηλώσεις

Άρης Λυκογιάννης (προπονητής Κολοσσού H Hotels): «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον πιο βασικό μας χορηγό τον κ. Χατζηλαζάρου, που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας.

Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς, κακά για τους προπονητές, ευχάριστο για αυτούς που το είδαν. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να… αυτοκτονήσουμε. Ενώ είχαμε τον ρυθμό χάλασε το μυαλό μας με αποτέλεσμα να κυνηγάμε στο σκορ.

Είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια. Στις παρατάσεις όμως δείξαμε καρδιά, καθαρό μυαλό. Στο τέλος ισχύει πως όταν χάνεις ένα παιχνίδι στον πόντο, μετά το παίρνεις, όπως και έγινε.

Ο Τζάκσον πήρε ένα μεγάλο σουτ στο τέλος. Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα που όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται πιο δύσκολη. Παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει ο Άρης έχει βαριά φανέλα και είναι μια μεγάλη ομάδα».

Σούλης Μαρκόπουλος (προπονητής Άρη): «Ήταν άλλο ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα, μέσα στην έδρα μας πολύ πιο άσχημο. Είχαμε έρθει σε αρκετά καλή κατάσταση για το παιχνίδι, όμως η πορεία έδειξε ότι διαψευστήκαμε.

Δεν δημιουργήσαμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κερδίσουμε, είχαμε πολλές αδυναμίες στην περιφερειακή άμυνα και δώσαμε σουτ σε παίκτες που έχουν ευχερεια στο σκοράρισμα. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, κάναμε φάουλ που δεν έπρεπε στα 57’’ πριν το τέλος.Πρέπει να πιστεψουμε στην ομάδα, να κάνει καλύτερα πράγματα. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη».

Για το αν θα κάνει αλλαγές στο ρόστερ η ομάδα: «Έχουμε συζητήσει αρκετές φορές με τη διοίκηση, αλλά πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνουν. Είναι ένα θέμα που θα το συζητήσω ξανά εγώ με τη διοικηση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγή αυτή τη περίοδο».

Για την αντίδραση του κόσμου: «Οι παίκτες δεν μίλησαν, οι οπαδοί έχουν δίκιο, δεν είναι συνηθισμενοι σε τέτοιες καταστάσεις».

δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected