Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ντέρμπι με τα όλα του στη Σαντορίνη! (vid)

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας του Πανθηραϊκού με τον Εθνικό Πειραιά με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αμφότεροι ήθελαν τη νίκη ο καθένας για διαφορετικούς λόγους ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Πανθηραϊκό μετά την ισοπαλία με τον Φωστήρα και την ήττα από την Άνω Μερά να μένει για τρίτο ματς συνεχόμενο χωρίς νίκη.

Από την άλλη, ο Εθνικός του Μουράτ Σεροπιάν ναι μεν έμεινε για ακόμη ένα ματς χωρίς νίκη ωστόσο έδειξε καλό πρόσωπο μετά την αποβολή του Τσιντώνη στο 52′ αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα.

Στο α’ μέρος οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα με τον Πανθηραϊκό και τον Εθνικό να παίρνουν άριστα στο αμυντικό κομμάτι όχι όμως και σε εκείνο της δημιουργίας.

Στην επανάληψη το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού στο 52′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσιντώνης για χέρι.

Η συγκεκριμένη συγκυρία ωστόσο έκανε τον Εθνικό να πεισμώσει και να είναι πιο απειλητικός έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Γκέτσι.

Η μεγάλη φάση του αγώνα για τους γηπεδούχους έγινε στο 88′ με την κεφαλιά του Βαλαβανόπουλου μετά το κόρνερ του Φουάση να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Βουτσινά που μπλόκαρε.

Από την άλλη ο Εθνικός που ήταν επικίνδυνος στην αντεπίθεση απάντησε στις ευκαιρίες με τον Πολίτη στο 89′ να κάνει το σουτ και τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

το φιλμ του αγώνα στο Sportcyclades

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Γιάννης Σιλεβίστας) Ζωντός, Χούσα (75′ Αντωνιάδης), Φουάσης, Μπιρμπίλης, Παληγεώργος, Λούκας (63′ Σέιτι), Παπασάββας, Λαμπρόπουλος, Ντούνιας, Γκίκας (54′ Βαλαβανόπουλος), Κορέτα (81′ Μαναριώτης).

Εθνικός (Μουράτ Σεροπιάν) Βουτσινάς, Νταούλιας, Λώλος, Ευαγγέλου, Μπουσταφίδης, Σκεντεράι, Τσιντώνης, Γκέτσι (63′ Σαραντόπουλος / 90′ Χατζηστάμου), Μουδούρογλου, Πολίτης, Κατσέρης (55′ Διάκος)

Όλος ο αγώνας :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected