Κατηγορίες
Αθλήματα

Στο Νο.23 η Σάκκαρη – Δεύτερη καλύτερη Ελληνίδα η Παπαμιχαήλ

Η Μαρία Σάκκαρη υποχώρησε μια θέση, αλλά παραμένει πολύ ψηλά, στο Νο.23 της παγκόσμιας κατάταξης. Στη 2η θέση της χώρας μας πέρασε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια!

Όπως αναφέρει το tennisnews, μετά και το τέλος του WTA Finals, η Μαρία Σάκκαρη έχασε μια θέση και βρέθηκε στο Νο.23 του κόσμου. Είναι μια πολύ καλή θέση για την 24χρονη Ελληνίδα, που για πρώτη φορά στην καριέρα της θα τερματίσει μια χρονιά στο Top 25 της WTA.

Στη 2η θέση της Ελλάδας βρίσκεται η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια είναι η 2η καλύτερη Ελληνίδα στην κατάταξη. Η Παπαμιχαήλ επιβραβεύτηκε για την φανταστική σεζόν που έκανε, αναμφίβολα η καλύτερη της καριέρας της, και σήμερα κέρδισε 3 θέσεις, για να βρεθεί στο Νο.260 του κόσμου.

Αυτή δεν είναι η καλύτερη θέση που είχε ποτέ, καθώς έχει ανεβεί και στο Νο.258 πριν από 3 εβδομάδες. Ήταν όμως μια άνοδος που την έφερε πιο ψηλά από τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2015! Η Βαλεντίνη δυστυχώς υποχώρησε 17 θέσεις αυτή την εβδομάδα και βρίσκεται πια στο Νο.265 του κόσμου.

15 θέσεις έχασε η Ελένη Κορδολαίμη, η οποία είναι στο Νο.744 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ στο Νο.1056 είναι η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που έχασε 13 θέσεις. Η Ελένη Μτσεντλίτζε βρίσκεται στο Νο.1084, η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου στο Νο.1142 και η Άννα Αρκαδιανού στο Νο.1273.

nov 4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected