Κατηγορίες
Super League 2

Τέσσερα γκολ στους “Ζωσιμάδες”, κανείς νικητής! (vid)

Ο Εργοτέλης βρέθηκε κοντά στην πρώτη του νίκη στη Super League 2 αλλά ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς από τον Παμλίδη έφερε το 2-2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”.

Ο Εργοτέλης δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο κατάφερε στην μοναδική του ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Τσέλιος έκλεψε και έβγαλε εντυπωσιακή αντεπίθεση με τον Κόατενγκ να δίνει σε κενή εστία στον Έφορντ και αυτός έκανε το 1-0. Ο ΠΑΣ έβγαλε αντίδραση, είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάτι σημαντικό με αποτέλεσμα το ημίχρονο να βρει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά, όμως και πάλι δεν είχαν την μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την εστία του Κατσιμήτρου, ώσπου να ρθει ο διαιτητής της αναμέτρησης και να δείξει πέναλτι. Ο Παμλίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-1.

Ο Εργοτέλης δεν το έβαλε κάτω και αυτό τον δικαίωσε αφού σε μια ακόμα ονειρική επίθεση ο Μπούσης μετά από εξαιρετική πάσα του Κόατενγκ, έδωσε σε κενή εστία στον Ροβίθη με τον τελευταίο να βάζει και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα του (1-2).

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη κλείστηκε πίσω με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να πάρει μέτρα στο παιχνίδι και να απειλεί όμως ο Κατσιμήτρος ήταν εκεί. Στο 73 ο ΠΑΣ με τον Παμλίδη ισοφάρισε και πάλι, αφού ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη με λόμπα “κρέμασε” τον πορτιέρο των “κιτρινόμαυρων” γράφοντας το τελικό 2-2.

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία (46’ Λέο), Σιόντης (67’ Λιάσος), Νικολιάς (85’ Ξύδας), Καρτάλης, Νάουμετς, Παμλίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Πέιος, Σπίριακ, Μπρους, Γροντής (75’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Έφορντ (83’ Μπαράτα), Ιατρούδης (43’ Ροβίθης), Κουατένγκ.

πηγή βίντεο : Mike Loupnikis

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected