Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ημαθιώτες διαιτητές στο ντέρμπι της Πέλλας, Χριστοδούλου στη Μυτιλήνη! Οι διαιτητές της 8ης και 10ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

Ανακοινώθηκαν πριν λίγα λεπτά οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 8ης και 10ης αγωνιστικής στους 8 ομίλους της Γ Εθνικής.

Στους Σαρακηνούς και στην αναμέτρηση της Θύελλας με τον Εδεσσαϊκό (2ος όμιλος, 10/11), η ΚΕΔ επέλεξε τους Κώστα Γιάντση (πρώτος) και Απόστολο Μπογιατζόγλου (δεύτερος βοηθός) από την Ημαθία, με διαιτητή τον Βασίλη Πολυχρονίου από την Καστοριά, ενώ Παρατηρητής θα είναι η Στυλιανή Γκόγκου από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στο ματς του Αιολικού με τον πρωτοπόρο ΑΣ Ρόδου (Σάββατο 9/11, 11.30) δεύτερος βοηθός ορίστηκε ο Γιώργος Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας, με διαιητή τον Παντελή Τζαμουτζαντώνη και πρώτο βοηθό τον Γιώργο Πετρίδη από τη Χίο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μανώλης Γιαννουγλίδης από την Αθήνα.

Τέλος, στη Μεσοποταμία και στην αναμέτρηση της Αστραπής με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ρέφερι θα είναι ο Αγησίλαος Σπυριάδης από την ΕΠΣ Κοζάνης.

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected