Κατηγορίες
Basket

O Νίκος Λιόλιος του ΓΑΣ Μελίκης στην κορυφαία πεντάδα της 4ης αγωνιστικής!

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (Βορρά), και το basketa.gr παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

3ος όμιλος

1. Νίκος Λιόλιος (ΓΑΣ Μελίκης)

«Φωτιά» πήρε ο Νίκος Λιόλιος (φωτ. με τον Βασίλη Μαυρίδη) έξω από τα 6,75 στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο 29χρονος γκαρντ σκόραρε 19 πόντους με τέσσερα τρίποντα στο τέταρτο φετινό παιχνίδι της Μελίκης στην Γ εθνική, αποτελώντας σημαντικό παράγοντας για τη δεύτερη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

2. Σάκης Κουτίνας (Νίκη Βόλου)

Η Νίκη Βόλου έκοψε το σερί των ΣΚ Ιωαννίνων κατακτώντας τη νίκη με 85-74. Τους 19 πόντους στο συνολικό ταμείο τους χάρισε ο Σάκης Κουτίνας, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και έδειξε να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του και στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

3. Πάνος Σπηλιόπουλος (Αίολος Τρικάλων)

Ο Αίολος Τρικάλων συνεχίζει ακάθεκτος την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής καθώς προσπέρασε και του Αετούς Βέροιας. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεχώρισε ο 30χρονος Πάνος Σπηλιόπουλος, ο οποίος σκόραρε 14 πόντους με 2 τρίποντα. Ο ύψους 2 μέτρα φόργουορντ μετά από το πέρασμα του από τους Ερμή Σχηματαρίου , Κάδμο Θήβας, Πανελευσινιακό, Πανερυθραϊκό, Πέραμα, Ραφήνα και Αρκαδικό, δείχνει πιο μεστός και έτοιμος να βοηθήσει την Θεσσαλική ομάδα να καταφέρει τους στόχους της.

4. Χρήστος Γκογκίδης (Τιτάνες Παλαμά)

Με το 63-61 «απέδρασαν» οι Τιτάνες Παλαμά από τα Ιωάννινα. «Ήρωας» για τους φιλοξενούμενους ο Χρήστος Γκογκίδης, ο οποίος με μαρκαρισμένο buzzer beater έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο 42χρονος εκτός από το πολυτιμότερο καλάθι του παιχνιδιού είχε… ταμείο 10 πόντων.

5. Βασίλης Μακρής (Ίκαροι Τρικάλων)

Ο Βασίλης Μακρής επέστρεψε στην περιοχή των Τρικάλων έπειτα από ένα χρόνο αγωνιστικής πορεία στο Νότο. Ο 27χρονος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε αμερικάνικα κολέγια χαρίζει δύναμη στην ρακέτα των Ίκαρων Τρικάλων και αυτό έκανε και στο ματς κόντρα στον ΦΟ Αριδέας. Στο συγκεκριμένο ματς σκόραρε 16 πόντους.

Προπονητής

Παναγιώτης Γκουγκουτούδης (Τιτάνες Παλαμά)

Στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης ήταν αυτός που καθοδήγησε και εν τέλει πανηγύρισε τη νίκη του ΑΓΣΙ με 63-61. Ο τεχνικός της ομάδας Θεσσαλικής ομάδας, πρόσφερε τις υπηρεσίες του, όταν η ομάδα έπαιζε στα… κόκκινα, με αποτέλεσμα να επωμίζεται και αυτός τη δόξα της νίκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected