Κατηγορίες
Football League

Ο ΑΟΤ ο νικητής στο ντέρμπι της Football League!

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων (τόσο όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ Τρικάλων όσο και από τους τηλεοπτικούς δέκτες), ο ΑΟΤ πήρε τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Βέροια και ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα.

Το γρήγορο γκολ του Οικονομόπουλου (το οποίο ωστόσο σύμφωνα με την κάμερα της ΕΡΤ3 ήταν από θέση off side) άλλαξε άρδην την εικόνα του αγώνα και έδωσε το πάνω χέρι από νωρίς στην ομάδα του Περικλή Αμανατίδη.

Ήταν το 3ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Λώττας εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Οικονομόπουλος (φωτ) με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα το Βοσνιάδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Παρά το αρχικό σοκ όμως, η Βέροια αντέδρασε άμεσα και δύο λεπτά αργότερα είχε καλή στιγμή με τον Πασά, αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Γιακουμή.

Από το 15′ μάλιστα και μετά, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε την άμυνα του ΑΟΤ, χωρίς όμως να σημειωθεί η μεγάλη φάση.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΑΟΤ ισορρόπησε και κράτησε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια, ωστόσο η Βέροια έφτασε στο γκολ στο 57′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως off side του σκόρερ Κανούλα.

Στο 63′ οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό προβάδισμα στην αναμέτρηση όταν ο Σανδραβέλης έκανε την παράλληλη σέντρα από δεξιά, ο Μουρατίδης δεν κατάφερε να αποκρούσει και ο Σταματής με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη.

Στο 73′ η Βέροια αντέδρασε και με δυνατό σουτ του Πασά μείωσε το σκορ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Μάλιστα στο 75′ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως ο Κανούλας δεν υπολόγισε σωστά και πλάσαρε αδύναμα.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης βρήκε τον ΑΟΤ να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη, που τον φέρνει προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς.

Συνθέσεις

Τρίκαλα : Γιακουμής, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Γιαννίτσης, Σανδραβέλης, Λώττας (63′ Τσίπρας), Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Πελάεθ (79′ Βέρτζος), Σταματής (82′ Άλεξιτς), Γρηγορόπουλος

ΝΠΣ Βέροια : Βοσνιάδης, Πεταυράκης (19′ λ.τ. Βεργώνης), Ζούρκος Α., Μαραγκός, Μουρατίδης, Μπλέτσας, Ταΐρης (68′ Πέντα), Ζούρκος Ν. (75′ Χαντζάρας), Σιμόνι, Κανούλας, Πασάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected