Super League 2

Αλώβητη στη Ριζούπολη η Δόξα Δράμας

Μια απόλυτα συγκεντρωμένη Δόξα πήρε σπουδαία ισοπαλία μέσα στη Ριζούπολη (1-1) κόντρα στον Απόλλωνα.

Η Δόξα Δράμας κατάφερε να βρει το γκολ που την έβαλε μπροστά στο σκορ με τον Κρητικό στο 14΄ (μετά από σέντρα του Χάμοντ) και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 27΄ με τον Πατράλη μετά από φάση διαρκείας.

Ο καλός ρυθμός συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο ο Ρόβας βγήκε απέναντι στον Χουάντερσον όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 65′ ακυρώθηκε γκολ-για την Δόξα – όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κρητικού, ο Μαρκοπουλιώτης θα πιάσει την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα ωστόσο, η μπάλα είχε περάσει άουτ στην εκτέλεση του κόρνερ .

Στο 68′, ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μιας και ο Λαρέα είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει πλέον συγκάτοικο στην κορυφή τον Πλατανιά, ο οποίος πέρασε εύκολα από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου (0-2).

Συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζησόπουλος, Λαρέα, Χουχούμης (62′ Βιτλής), Παυλίδης, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι (71′ Κύργιας), Βάρκας, Πατράλης Μπαστιάνος (53′ Γιαννιτσάνης), Μαρκόφσκι

Δόξα Δράμας (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Χάμοντ, Καψάλης, Κουκόλης (46′ Μαρκοπουλιώτης), Κρητικός, Παπαργυρίου, Πινδώνης (75′ Περέγιο), Πλέγας, Ρόβας (85′ Οικονόμου), Σιώπης, Ιωαννίδης

*φωτ. sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected