Super League 2

Άνετη νίκη του Πλατανιά στη Θεσσαλονίκη

Συνέχεια στο θετικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έδωσε ο Πλατανιάς, που δεν είχε πρόβλημα να “καθαρίσει” από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου (2-0).

Οι “ερυθρόλευκοι” παραμένουν στα ψηλά… σκαλοπάτια, με την 3η νίκη τους σε τέσσερα παιχνίδια.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με επιθετικές τάσεις, αλλά στο 15′ ένα λάθος στην άμυνα από τον Σαμαρά έδωσε την ευκαιρία στον Νίλι να πλασάρει ιδανικά τον Πολίτη για το 0-1. Στο 27′ ο Πλατανιάς έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Ο Μποσέτι πάσαρε στον Μιγκέλ και αυτός έβγαλε ιδανική σέντρα για τον Λουκίνα, που με κεφαλιά έκανε το 0-2, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Η μοναδική αντίδραση του Απόλλωνα Πόντου ήταν στο 38′, με τον Γκοτ να αρνείται το γκολ στον Αμαραντίδη και τον Ολαϊτάν εξ επαφής να πλασάρει άουτ.

Συνθέσεις

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Πουρτουλίδης, Καλογέρης (76′ Καλαϊτζίδης), Λουφάκης, Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σαάντο, Λεωνιδόπουλος (71′ Καραγκούνης), Νίλι, Ρεβυθόπουλος, Μποσέτι, Ποζατζίδης (89′ Πουρζιτίδης), Λουκίνας (84′ Λεϊρία), Μιγκέλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected