Αθλήματα

Η αναχώρηση της Βέροιας 2017 για Αυστρία, οι ευχές του Δημάρχου και η ζωντανή μετάδοση μέσω Live Streaming

Έτοιμη για το ταξίδι στην Αυστρία είναι η Βέροια 2017, για την πρώτη της συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δύο χρόνια μετά την ίδρυσή της.

Όπως αναφέρει το e-handball, οι Βεροιώτισσες θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή 15/11 στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) και Σάββατο 16/11 στις 18:00 (ώρα Ελλάδος), την Graz Austria για το Challenge cup.

Σημειώνεται ότι και οι δύο αγώνες αναμένεται να μεταδοθούν σε live streaming.

Νωρίτερα, η ομάδα της Βέροιας συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, Κώστα Βοργιαζίδη. Ο κ. Βοργιαζίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην 20μελή αποστολή ενώ προσέφερε και μία σημαία της πόλης προκειμένου να την κρεμάσουν στο γήπεδο.

Σε Live Streaming οι αγώνες της Βέροιας 2017 στην Αυστρία

Σε live streaming θα μεταδοθούν οι δύο αγώνες της Βέροιας 2017 στην Αυστρία, απέναντι στην Graz Austria για το Challenge cup.

To πρώτο παιχνίδι είναι στις 20:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος την Παρασκευή 15/11, ενώ το δεύτερο το Σάββατο 16/11.

Στη σελίδα της ομάδας στο facebook, η διοίκηση ανέφερε: «Η διοίκηση του συλλόγου μας ύστερα από ενέργειες της μερίμνησε για το φίλαθλο κοινό της να μεταδοθούν τα παιχνίδια μας με την Graz Austria για το Challenge cup σε live streaming. Το πρώτο μας παιχνίδι είναι η ώρα 20:00 Ελλάδος,την Παρασκευή 15/11 Στον παρακάτω σύνδεσμο».

Ο σύνδεσμος για το πρώτο ματς:

https://www.youtube.com/watch?v=c4Al7umYTTE&feature=emb_title

Ο σύνδεσμος για το δεύτερο ματς:

https://www.youtube.com/watch?v=rcORcbPH0eY&feature=emb_title

*φωτ. pliroforiodotis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected