Κατηγορίες
Football League

Μαθητικά εισιτήρια διαρκείας μοίρασε σε σχολεία ο ΝΠΣ Βέροια (photos)

Ο ΝΠΣ Βέροια, σε συνεργασία με τοv Δήμο Βέροιας επισκέφθηκε σήμερα τo 5ο λύκειο, το επαγγελματικό λύκειο καθώς και το λύκειο Ειδικής Αγωγής προκειμένου να μοιράσει τα μαθητικά εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν.

Το λύκειο Ειδικής Αγωγής μάλιστα έλαβε κι ένα ξεχωριστό δώρο, καθώς με πρωτοβουλία του ΝΠΣ Βέροια, παραδόθηκε μια φανέλα υπογεγραμμένη από παίκτες της “Βασίλισσας”, το οποίο θα κοσμεί τον τοίχο του σχολείου.

Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν τα εισιτήρια στους μαθητές της 3ης Λυκείου, καθώς μέχρι και την ηλικία των 16 ετών η είσοδος στο γήπεδο της ομάδας μας είναι ελεύθερη. Στην επίσκεψη, εκτός από τους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας μας, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ, Ακριβόπουλος Λεωνίδας, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Τουρισμού, Συρμούλα Τζήμα και Λυκοστράτης Βασίλης αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση : “Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και στα υπόλοιπα Λύκεια αφού κύριος στόχος της ομάδας και του Δήμου είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τον αθλητισμό στο υψηλό επίπεδο και φυσικά να γίνουν υγιείς φίλαθλοι, δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας! Όλοι μαζί λοιπόν την Κυριακή δίπλα στην ομάδα μας που αγωνίζεται κόντρα στον Θεσπρωτό.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected