Κατηγορίες
Basket

Δημοσίευμα αναφέρει πως είναι απίθανη η παραμονή Πεδουλάκη!

Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος. Τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πατρών στο Κύπελλο, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Άλμπα.

Όπως αναφέρει το Sportime, ενδεχομένως αυτό το ματς να είναι και το κύκνειο άσμα του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, το «τριφύλλι» δεν έπιασε τη λαβή της νίκης. Συνεχώς πίσω στο σκορ επί της ουσίας, δεν μπόρεσε να αποτινάξει το άγχος από πάνω του ποτέ και έχασε στη 2η παράταση απο τη γερμανική ομάδα με 105-106. Τις τελευταίες μέρες, ο Έλληνα τεχνικός ακροβατούσε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Η εικόνα της ομάδας από την αρχή της σεζόν δεν ήταν καλή.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα –μέχρι και το ματς στην Πάτρα με τον Προμηθέα τουλάχιστον, δεν ήταν προβληματικά. Τώρα έγιναν και η ανάγκη για αλλαγή είναι επιτακτική. Ευθύνες όταν έρχονται δύο διαδοχικές ήττες από Προμηθέα και Αλμπα έχουν και οι παίκτες. Από τη στιγμή που μιλάμε για δύο ομάδες που ο Παναθηναϊκός αρκούσε να κάνει απλά τα βασικά για να τα κερδίσει. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να χάνεις και τα δύο.

Ένα από αυτά δε, ήταν και στόχος. Χάθηκε ένας τίτλος. Είναι δύσκολο όμως να αλλάξεις τους πολλούς. Ως εκ τούτου, ο προπονητής θα πληρώσει το μάρμαρο και σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό δικαίως. Η γιούχα τόσο στο ημίχρονο, όσο και το κράξιμο στο τέλος του αγώνα μαρτυρούν το τέλος του Αργύρη Πεδουλάκη. Πρέπει να θεωρείται απίθανη η παραμονή του, μιας και διοίκηση και οπαδοί δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία. Η αίσθηση λοιπόν που επικρατεί είναι πως ο Πεδουλάκης θα αποτελέσει παρελθόν, με τις εξελίξεις να είναι άμεσες σε ότι αφορά τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected