Football League

Μεγάλη ανατροπή για τον Ιωνικό, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά!

Την ανατροπή του πρωταθλήματος πέτυχε ο Ιωνικός, που με δύο γκολ στο 87′ και το 90′ επικράτησε με 3-2 του Διαγόρα και έμεινε στην κορυφή.

Τι κι αν μέχρι το 86′ ο Ιωνικός έχανε στη Νίκαια από τον Διαγόρα με 2-1 και… ετοιμαζόταν για την πρώτη του ήττα μετά από τρεις διαδοχικές νίκες; Οι Νικαιώτες βρήκαν τα ψυχικά και πνευματικά αποθέματα για να πανηγυρίσουν μια επική ανατροπή με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο. Αφού είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 το γκολ του Γλύνου από το 16′ με τον Σμυρλή στο 51′, οι γηπεδούχοι δέχθηκαν άμεσα την ψυχρολουσία καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Μπαρμπαρούσης έδωσε ξανά προβάδισμα στους Ροδίτες.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι επιφύλασσαν το καλύτερο για το τέλος, με τον Βλαχομήτρο να ισοφαρίζει πρώτα σε 2-2 στο 87′ και με την συμπλήρωση των 90΄ο Κρητικός να «λυτρώνει» τον Ιωνικό και να τον διατηρεί στην κορυφή της Football League με 16 βαθμούς και σερί τεσσάρων νικών.

Συνθέσεις

Ιωνικός : Κουρεπίνης, Γκοτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης (58′ Καλογέρης), Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Φουρλάνος, Τιεντσέ (71′ Μακρίδης), Μάναλης, Σμυρλής (66′ Βλαχομήτρος)

Διαγόρας Ρόδου : Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Γλυνός, Μπέλερης, Μπουρλάκης (74′ Παπαδόπουλος), Κέρι, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης

*με στοιχεία από το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected