Super League 2

Νίκη-ανάσα για τον Λεβαδειακό!

Με γκολ που πέτυχε στο τέλος κάθε 45λεπτου ο Λεβαδειακός πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League 2, πέτυχε το τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα, έφτασε στους 7 βαθμούς και ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία!

Στον αγώνα που έδωσε στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, επικράτησε με 2-0.

Τα γκολ που του έδωσαν τη νίκη σημείωσαν ο Φώτης Ιωαννίδης (δεύτερο, σερί, ματς που σκοράρει) στο 43’ με πλασέ από κοντά και ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με εκπληκτικό σουτ από 30 μέτρα.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια τη νίκη καθώς ήταν συνέχεια στο προσκήνιο και έχασαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ με κορυφαία το σουτ στο δοκάρι του Συμελίδη στο 88’.

Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν από τον Σωτήρη Αντωνίου με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους (πρώτη συμμετοχή του Κονέ και στην αρχική ενδεκάδα) και έδειξαν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο.

Να τονίσουμε ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνίστηκαν με τρεις, 20χρονους, επιθετικούς στη σύνθεσή τους καθώς έπαιξε και ο Βαγγέλης Μακρής (πρώτη συμμετοχή).

το φιλμ του αγώνα στο starsports.gr

Συνθέσεις

Λεβαδειακός : Μπάγιτς, Αργυρόπουλος, Ανγκουά, Φυτανίδης, Κονέ (86′ Παντελιάδης), Καραχάλιος, Κοζορώνης, Σανάμπρια (60′ Κόναν), Συμελίδης, Καστιγιόν (71′ Μακρής), Ιωαννίδης.

Απόλλων Λάρισας : Γκέκας, Καρατάσιος, Σάντος Κόστα, Μπαστακός, Λίταινας (88′ Νύκταρης), Ναζίμ (65′ Μπιμάι), Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Καρρίκι, Νούσιος (53′ Καμπέρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected