Κατηγορίες
Football League

Σάκης Θεοδοσιάδης : “Θα συζητήσω με τη διοίκηση”

Μπορεί η Βέροια να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να απέχει τέσσερις πόντους από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η εικόνα της προβληματίζει.

Η εντός έδρας ισοπαλία (τρίτη σε πέντε ματς) με τον Θεσπρωτό έφερε μεγάλη απογοήτευση στο εσωτερικό του συλλόγου με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να είναι προβληματισμένος και να σκέφτεται το μέλλον του στην ΠΑΕ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης για την 8η αγωνιστική της Football League, ο Θεοδοσιάδης ανέλαβε την ευθύνη για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του και γι’ αυτό θα έχει συνάντηση με την διοίκηση, προκειμένου να συζητήσουν την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

“«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την τεράστια προσπάθεια που κάνανε, όπως κάνουν σε κάθε παιχνίδι.

Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε. Είναι αποτέλεσμα το οποίο μας στεναχωρεί, αλλά αυτό που πρέπει να κοιτάξει η ομάδα, το ποδοσφαιρικό τμήμα, όλοι μας, είναι πώς θα βρούμε τη δύναμη, να προσπαθήσουμε περισσότερο στην προπόνηση και στα παιχνίδια.

Για να αλλάξει η εικόνα των αποτελεσμάτων, που δεν αρμόζουν στην ομάδα για την προσπάθεια που κάνουμε. Αυτή είναι μία πραγματικότητα, δεν είναι δικαιολογίες και πρέπει όλοι να βρούμε τη δύναμη να αντιδράσουμε.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα, έχουμε μία ομάδα που για μένα υπάρχει πλήρη εμπιστοσύνη στο τμήμα, μια ομάδα η οποία προσπαθεί πολύ. Δυστυχώς κάποια αποτελέσματα όπως το σημερινό, δεν αυτά που μας αξίζουν και σίγουρα έχουνε μία πικρία όσον αφορά την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί.

Σήμερα η προσπάθεια ήταν καθολική. Η ομάδα έχοντας τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, είχε την κυριαρχία και σε σχέση με άλλα παιχνίδια, δημιούργησε πολλές φάσεις.

Πάλι κόντρα στη ροή του παιχνιδιού μείναμε πίσω στο σκορ, από τις λίγες κόντρα επιθέσεις που έκανε ο αντίπαλος. Τα παιδιά είχαν το ψυχικό σθένος και έφτασαν στην ισοφάριση.

Πιστεύω ότι δεν είχαμε και την τύχη που μας λείπει στα τελευταία παιχνίδια και έτσι διαμορφώθηκε αυτό το αποτέλεσμα.

Δεν θέλω να αναφερθώ στην αγωνιστική συμπεριφορά του αντιπάλου και των διαιτητών. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η συμπεριφορά της δικιάς μου ομάδας.

Να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, ώστε αρχής γενομένης με το παιχνίδι που έχουμε εκτός έδρας στην Ιεράπετρα, η ομάδα να αντιδράσει για τους τρεις βαθμούς.

Θέλω οι ποδοσφαιριστές μου να έχουν ψηλά τα κεφάλια. Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μία δύσκολη θέση γιατί τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε.

Αύριο θα μιλήσουμε με την διοίκηση, θα τα βάλουμε όλα κάτω και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας.

Τονίζω ξανά ότι πρέπει όλοι να στηρίξουν την προσπάθεια, έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε όλους αυτούς που είναι κοντά στην ομάδα και είμαι πεπεισμένος και σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα και η ομάδα θα βρεθεί λογικά εκεί που της αρμόζει και της αξίζει».

Οι τρεις εντός έδρας ισοπαλίες, είναι ένα μεγάλο μείον. Είναι κάτι το οποίο προσπαθούμε να το βελτιώσουμε, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Παίζουν και οι αντίπαλοι.

Έρχονται εδώ και όλοι δίνουν το κάτι παραπάνω. Χωρίς να είναι δικαιολογία, η ευθύνη είναι δικιά μου. Αυτό που έχει δημιουργήσει αυτήν την εικόνα είναι το αποτέλεσμα.

Αυτήν την στιγμή η ομάδα δεν έχει το αποτέλεσμα. Θεωρώ όμως ότι αυτό εξαρτάται μόνο από τους ποδοσφαιριστές, από εμάς, και πάνω σ’ αυτό δουλεύουμε».

*απόδοση : Sportime.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected