Κατηγορίες
Football League

Βούζας τέλος από την Καλαμάτα

Μπορεί αμέσως μετά τον αγώνα με την Καβάλα, στον οποίο η Καλαμάτα να ηττήθηκε με ανατροπή στο τέλος (και ενώ αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο), ο Βασίλης Βούζας να δήλωσε πως δεν αποχωρεί, ωστόσο η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει πως κάνει δεκτή την παραίτηση.

Οι δηλώσεις του :

«Σ’ ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες και οιωνούς για μας και είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα παθητικό ρόλο.

Είχαμε δώσει εντολή να προσέχουμε μόνο στις στημένες φάσεις γιατί μόνο έτσι θα μας απειλούσε η ομάδα της Καβάλας και έτσι έγινε. Παρόλα αυτά δεν μπορέσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί και χαρίσαμε τους τρεις πόντους χωρίς κάποιο λόγο.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοια κατάσταση. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα στη νοοτροπία και στην τακτική προσέγγιση.

Πρέπει να δούμε πως προήλθανε αυτές οι ήττες. Μας αποσυντόνισα οι δυο αλλαγές που έγιναν.

Η αντίπαλη ομάδα πέτυχε δυο τέρματα ενώ βοήθησε και τη τύχη στο δεύτερο γκολ. Εμείς ήμασταν παθητικοί, δε βγήκαμε καθόλου στο β` μέρος να παίξουμε.

Θα μιλήσω με τη διοίκηση. Εγώ θεωρώ ότι επιτελώ ένα έργο. Μπορεί να μην είναι επιτυχημένο αλλά λειτουργώ σύμφωνα με τις καλύτερες προϋποθέσεις και συνθήκες.

Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να πω κάτι για το μέλλον».

Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

«Αποδεκτή η παραίτηση του Βασίλη Βούζα!

Η ΠΑΕ Καλαμάτα με τη δική της ξεχωριστή φιλοσοφία στο άθλημα του ποδοσφαίρου και πρεσβεύοντας κάτι διαφορετικό στον ελλαδικό χώρο, σεβάστηκε την επιθυμία του κ. Βασίλη Βούζα μετά από τις τέσσερις ήττες της ομάδας και αποδέχεται την παραίτηση του.

Τον ευχαριστεί για την συνεργασία τους και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο μας και ειδικά, από αυτούς τους ηρωικούς οπαδούς μας που ακολούθησαν τη «Μαύρη Θύελλα» στην Καβάλα και να τους υποσχεθούμε, ότι με νηφαλιότητα και ψυχραιμία θα βρούμε την κατάλληλη λύση για την αγαπημένη μας ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected