Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τριάρα με…νόμο Ιγουαΐν! (vid)

Η Γιουβέντους χωρίς τον Κριστιάνο στην ενδεκάδα, βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 74′ από την Αταλάντα, αλλά ο Ιγκουαΐν με δύο γκολ, οδήγησε τους «μπιανκονέρι» στο τελικό 3-1.

Ήξερε ότι η αποστολή της στο Μπέργκαμο μόνο εύκολη δεν ήταν. Ειδικά έπειτα από διακοπή πρωταθλήματος. Απέναντι της, άλλωστε, ήταν μια ομάδα που έχει τον κατάλληλο αέρα σε αυτά τα ματς, μετά τα τρία χαρούμενα 90λεπτα που είχε πέρυσι απέναντι στους Τορινέζους: Δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και μια 3άρα στο κύπελλο. Μέχρι και το 74ο λεπτό φαινόταν ότι το σερί θα μεγάλωνε, αφού το γκολ του Γκόσενς (56′) είχε βάλει μπροστά την Αταλάντα, η οποία είχε χαμένο πέναλτι (Μπάροου) και ευκαιρίες, αλλά οι Μπιανκονέρι αποφάσισαν να στείλουν ένα μήνυμα προς όλους: 1-1 ο Ιγουαΐν στο 74′, 1-2 ο Ιγουαΐν στο 82, 1-3 ο Ντιμπάλα στο 93′ και αφού δε χάνουν βαθμούς σε τέτοιο ματς…

Συνθέσεις

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσίτι, Χάτεμπερ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ (86′ Τραορέ), Γκόσενς (71′ Καστάν), Πάσαλιτς, Γκόμες, Μπάροου (57′ Μουριέλ).

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ντε Σίλιο, Κεντίρα (70′ Εμρέ Τσαν), Πιάνιτς, Μπεντανκούρ (58′ Ντάγκλας Κόστα), Μπερναρντέσκι (26′ Ράμσεϊ), Ντιμπάλα, Ιγουαΐν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected