Κατηγορίες
Football League

Στην 5η θέση ο Ασπρόπυργος, 1-0 τον Ιάλυσο

Πολύ σημαντική νίκη για τον Ασπρόπυργο, που φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας στη Football League.

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής επικράτησε με 1-0 του Ιάλυσου, με “χρυσό” σκόρερ τον Πίντο στο 15ο λεπτό της συνάντησης. “Βυθίζεται” η ομάδα της Ρόδου, που γνώρισε την 6η φετινή ήττα και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους νησιώτες, αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο, γεγονός που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια του Μαρσέλο Τροΐζι.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε με τη συμπλήρωσε ενός τετάρτου όταν ο Γκουγκούδης έκανε την ατομική προσπάθεια και ο Πίντο που έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των “ερυθροκίτρινων”.

Δύο λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, αλλά ο Σρέτσκοβιτς αστόχησε σε κεφαλιά από πολύ καλή θέση, με τον ίδιο παίκτη να έχει μια ακόμη καλή στιγμή στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Στο 55′ ο Γκουγκούδης αυτή τη φορά έφτασε κοντά στο 2-0, ενώ στο 64′ ήταν η σειρά του Βασιλείου να απειλήσει, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 90′ ο αποδεκατισμένος Ιάλυσος λίγο έλειψε να πάρει τον βαθμό, το σουτ όμως του Νατσιόπουλου πέρασε λίγα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι του Παναγόπουλου.

Στο 92′ ο Ιάλυσος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαρέττα.

Συνθέσεις

Ασπρόπυργος : Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Λογοθέτης, Νικολακάκης, Νικολάου, Γκατζολάρι (90+2′ Καμπούρης), Κάκκο (89′ Ζγκούρη), Πίντο, Σρέτσκοβιτς, Βασιλείου (73′ Ζαχαρός).

Ιάλυσος Ρόδου: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου, Χειμωνέττος Κ., Ρεκλείτης (41′ λ.τ. Αυγενικού), Χατζηδήμπας, Μαραγκουδάκης (10′ λ.τ. Κουγιός / 33′ λ.τ. Μπαρέττας), Σερτζίνιο, Νατσιόπουλος, Γιώργου, Φράγκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected