Super League 1

Μπήκε ο Μπίσεσβαρ, άλλαξε η μοίρα του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του ματς αλλά χρειάστηκε την αλλαγή του Μπίσεσβαρ για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη με 2-0.

Απίθανα πράγματα στην Τούμπα! Ο ΠΑΟΚ με το γκολ των Μπίσεσβαρ – Κρέσπο νίκησε άνετα 2-0 την Ξάνθη, αλλά πριν είδε τρία γκολ να ακυρώνονται μέσω VAR ως οφσάιντ, ενώ είχε και 4 δοκάρια. Ο Δικέφαλος συνεχίζει αήττητος και πρώτος, με το βλέμμα στο Αγρίνιο.

Ο Ολλανδός που δεν είχε σκοράρει φέτος, άνοιξε λογαριασμό και λύτρωσε τον ΠΑΟΚ. Πήρε την ασίστ από τον Καντουρί, νικήθηκε αρχικά από τον Άμπαντ, αλλά πήρε το ριμπάουντ και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα. Αφού ο ΠΑΟΚ ανάσανε, στο 88′ ο Μπίσεσβαρ έγραψε και την πρώτη του ασίστ στο πρωτάθλημα. Σέντραρε στον Κρέσπο και ο ισπανός με κεφαλιά έκανε το 2-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμού.

Με τη νίκη αυτή κόντρα στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος για 48 αγώνες κι έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League, που δεν έχει ήττα σε τρεις διαδοχικούς γύρους! Παράλληλα έφτασε και τα 25 εντός έδρας ματς χωρίς ήττα, όλα με γκολ!

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος (78′ Καντουρί), Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Βιεϊρίνια (64′ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (64′ Άκπομ), Σφιντέρσκι.

Ξάνθη (Κόλτσης): Άμπαντ, Σόσα, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Τέρκι (78′ Τεϊσέιρα), Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Λούκας (84′ Μπαριέντος), Στάρτζεον, Καμαρά, Ρενέλα (84′ Ουίλιαμ Ντε Αμορίμ).

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected