Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ισόπαλο το ματς στη Ξάνθη, παραμένουν ισόβαθμες οι δύο ομάδες

Δεν κατάφερε να τριπλασιάσει τις νικες του στο γήπεδο του ΑΟΞ κόντρα στον Αετό Οφρυνίου ο Άρης Αβάτου, μένοντας ισόπαλος 1-1.

Ο δόο ομάδες είναι ισόβαθμες στην βαθμολογία, μαζί με τη Δόξα Κάτω Καμήλας που αγωνίζεται αύριο.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο Αετός Ορφανού απείλησε πρωτος στον αγώνα στο 23′ αλλα το σουτ του Πανάγου έδιωξε σε κόρνερ ο Νομικός και μετά από εκτέλεση αυτού έγινε το 0-1 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσαιντ. Συγκεκριμένα η μπάλα έφτασε στον Τσιλόγλου που από θέση οφσάιντ από πάσα του Παυλίδη σκοραρε σηκώνοντας τον πάγκο του Άρη που διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Κακουλίδη.

Από κει και πέρα είχαμε μονόλογο των γηπεδούχων στο 28′ που με τον καυτό Γκέκα που πέτυχε το όδγοο φετινό του τέρμα ισοφαρισε σε 1-1 από σέντρα του Χατζηπαπά με πλασέ του Κοζανίτη επιθετικού.

Λίγο μετά στο 30′ από πάσα του Κρασώνη ο Σαρηγιαννίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυφωνίδη που έδιωξε με τα πόδια, ενώ στο 32′ πάλι ο πορτιέρο του Αετού νίκησε τον μεσοεπιθετικό του Άρη. Τελευταία σπουδαια φάση για το Άβατο ήταν ένα σουτ του Γκεκα που πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε σπουδαίες φάσεις πλην της φάσης του 85′ οταν σε σουτ του Σαρηγιαννίδης μέσα απο την περιοχή έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Ορφανού με τους γηπεδούχους να ζητού χέρι από τον Κακουλίδη.

Την επόμενη εβδομάδα το Άβατο ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη σε ένα σημαντικό αγώνα κόντρα στους Εβρίτες, ενω το Οφρύνιο έχει ρεπό.

Συνθέσεις

Άρης Αβάτου : Νομικός, Ψεμματάς, Μίλλερ, Λαφάρας Χατζηπαπάς, Χακάν Βελή, Τσάπαρης, Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης, Κρασώνης (77′ Ζωσιμίδης), Γκέκας

Αετός Οφρυνίου : Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης, Κάπατζης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ουζούνογλου (85′ Προβατίδης), Ελέζι, Πανάγου (65′ Βουζουλίδης), Αποστολίδης, Δουμάνης, Τσίλογλου (71′ Σαββατιανός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected