Κατηγορίες
Football League

Σπουδαίο “διπλό” στο Αιγάλεω για τον Ολυμπιακό Βόλου!

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε από το «Σίτι», επικρατώντας με 1-0 του Αιγάλεω.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, καταφέρνοντας να πάρουν νωρίς το προβάδισμα στο παιχνίδι, με το τέρμα που σημείωσε ο Πόζογλου στο 11’. Από εκεί και πέρα, τόσο ο χρυσός σκόρερ του ματς, όσο και οι Ντούνης, Φαζός και Σκοπελίτης θα μπορούσαν να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα, ώστε να «κλειδώσει» νωρίτερα την υπόθεση νίκη για τον Ολυμπιακό και να μην υπάρχει άγχος μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν εξαιρετικός. Οι παίκτες του διακρίθηκαν τόσο για τις προσπάθειές του στην επίθεση, δημιουργώντας φάσεις από τον άξονα και από τα άκρα, όσο και για την αμυντική συμπεριφορά τους. Ο Γιδόπουλος σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία των Βολιωτών. Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως η αναμέτρηση, Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου, διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης (9’ Ταφταρίδης), Συριόπουλος, Παπανικόλας, Τσίτσαρης, Χατζηιωαννίδης (46’ Φαρινόλα), Σταματάκης (71’ Κατσικογιάννης), Ροτζέριο, Λάμπρου, Τσιλιγκίρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Λάσκαρης, Σκοπελίτης, Ράντι (68’ Τσίτας), Κουτσιανικούλη (87’ Ρόκας), Ντούνης (60’ Κόλα), Πόζογλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected