Κατηγορίες
Football League

“Κακή” ήττα για τη Βέροια στη Ρόδο, ανάσανε βαθμολογικά ο Ιάλυσος

Με γκολ του Διονύση Μακρυδημήτρη στο 28′ ο Ιάλυσος επικράτησε 1-0 της Βέροιας για την 11η αγωνιστική της Football League και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από πάρα πολλές αγωνιστικές. Ακυρώθηκε τέρμα του Μεληκιώτη στο 90΄, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζελάι. 

Όπως αναφέρει το xxsports.org, οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση, αρκέστηκαν σε πολλά ατομικά λάθη και δεν μπόρεσαν να βρουν τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό με σκοπό να φανούν απειλητικές μπροστά από τις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές έδειξαν σίγουρα μεγαλύτερη διάθεση από το σύνολο της Ημαθίας και με όπλο τους την όρεξη για διάκριση κατάφεραν να σταματήσουν κάθε επιθετική προσπάθεια της Βέροιας.

Στο 14′ ο Ιάλυσος προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Βοσνιάδη, όμως το σουτ του Τζελάι πέρασε άουτ, δίχως να ανησυχήσει τον έμπειρο γκολκίπερ.

Παρότι το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες, ο Ιάλυσος κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 29′ μετά από εκτέλεση φαουλ του Νατσιόπουλου, ο Τερζίου προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ο Βοσνιάδης έκανε τραγικό λάθος και ο Μακρυδημήτρης με κοντινή προβολή, άνοιξε το σκορ για τους “ερυθροκίτρινους”.

Το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Η Βέροια παρά την ποιότητα της δεν μπόρεσε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των “τοξοβόλων”. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι δύο ομάδες πίεσαν περισσότερο και στο 69′ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν το σουτ του Χαντζάρα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ανδρούτσου. Η απάντηση του Ιάλυσου, ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, με τον Νατσιόπουλο να εκτελεί κόρνερ από τ’ αριστερά, ο Χατζηδίμπας πήρε την κεφαλιά, όμως για κακή του τύχη, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Βοσνιάδη.

Στα τελευταία λεπτά, η Βέροια έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε με τον Μεληκιώτη στο 89′. Παρ’ όλ΄αυτά και μετά από έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο επιθετικός των φιλοξενούμενων υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ακολούθησαν τα πολλά παράπονα από πλευράς φιλοξενούμενων, που διαμαρτυρήθηκαν για το ότι αρχικά το γκολ κατοχυρώθηκε.

Στο 90′ ο Τζελάι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, όμως στα τελευταία δευτερόλεπτα οι παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να πάρουν τον βαθμό από το παιχνίδι.

Συνθέσεις

Ιάλυσος Ρόδου : Ανδρούτσος, Τερζίου, Μακρυδημήτρης, Πετράκης (90+4 Φράγκος), Χειμωνέττος Κ, Χατζηδίμπας, Νατσιόπουλος, Τζελάι, Κουγιός (75′ Μαρτσάκης), Πεταυράκης, Αυγενικού.

ΝΠΣ Βέροια : Βοσνιάδης, Μαραγκός, Ζούρκος Ν, Σιμόνι, Πασάς, Βεργώνης, Πολύζος (52′ Μπλέτσας), Μουχάλης (84′ Μεληκιώτης), Στάμου, Πέντα (62′ Χαντζάρας), Πεταυράκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected