Football League

Δεν υπήρξε νικητής στην Καβάλα

Όταν δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώνονται τότε το πιο λογικό είναι να μείνουν και στο μηδέν…

Το αυτό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (8/12) στο παιχνίδι της Καβάλας με τον Ιωνικό στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 11η αγωνιστική της Football League.

Το ισόπαλο 0-0 ήταν η φυσιολογική εξέλιξη ενός μέτριου αγώνα με ελάχιστες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες, οι οποίες πήραν στο φινάλε από ένα βαθμό στη μάχη της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία.

Σίγουρα στον Ιωνικό ο βαθμός αφήνει γλυκόπικρη γεύση καθώς ναι μεν τον πήρε σε μία δύσκολη έδρα και έφτασε τους 21, όμως έμεινε στο -4 από τα Τρίκαλα που είχαν νικήσει το Σάββατο (7/12) στην Καλαμάτα.

Από την άλλη οι «Αργοναύτες» παρέμειναν αήττητοι στην έδρα τους για ακόμα ένα ματς, στους 16 πόντους πλέον η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, όμως έμειναν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη.

το φιλμ του αγώνα στο a-sports.gr

Συνθέσεις

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Καθάριος, Στίκας, Μαϊδανός (82’ Αρναούτογλου), Παπαδόπουλος Β. (61’ Βόσαλικ), Χαντί (61’ Μελισσόπουλος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κολλαράς (78’ Φουρλάνος), Ιωάννου, Παπατζίκος, Γκοτσούλιας, Μουστάκης, Καλλέργης, Κρητικός, Σμυρλής (56’ Γκούφας), Μακρίδης (67’ Μάναλης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected