Κατηγορίες
Super League 2

Τεράστιο “διπλό” του Καραϊσκάκη στη Ριζούπολη!

Η ΑΕ Καραϊσκάκης, έκανε το… μπαμ φεύγοντας με το διπλό από την Ριζούπολη επικρατώντας 1-2 του Απόλλωνα Σμύρνης και έκανε ένα τεράστιο δώρο στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αν το εκμεταλλευτεί αργότερα απέναντι στη Δόξα Δράμας θα ανέβει στην κορυφή της Super League 2.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 12′ ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα ο Κυβελίδης με λόμπα κρέμασε τον Χουάντερσον κι έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Η ομάδα της Άρτας είχε και μια μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 στο 29′, όταν και πάλι ο Κυβελίδης με λόμπα έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα, με τον Βιτλή όμως τελευταία στιγμή να σώζει την ομάδα του από ένα δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δεδομένο πως ο Απόλλων Σμύρνης θα βγει μπροστά και θα αναζητήσει την ανατροπή. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα και συγκεκριμένα στο 48′, με κεφαλιά του Λαρέα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Καραϊσκάκης παρά την ισοφάριση συνέχισε να στέκεται αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και να απειλεί την αντίπαλη εστία, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά. Κάπως έτσι στο 72′, οι φιλοξενούμενοι με ωραίο διαγώνιο σουτ του Χατζηστράβου έκαναν το 1-2 παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα! Στο 84′, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Μέλκας με τεράστια επέμβαση έβγαλε την κεφαλιά του Πατράλη.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι κι έτσι πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μοναδική ευκαιρία να ρίξει τον Απόλλωνα Σμύρνης από την κορυφή, εφόσον πιο αργά το απόγευμα επικρατήσει της Δόξας Δράμας.

Συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Βάρκας, Βιτλής, Ζησόπουλος, Λαρέα, Λαγός (71′ Παρτάλης), Μπλάζιτς, Παυλίδης (46′ Βουό), Καραγκούνης (31′ Μπαστιάνος), Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παναγιώτου, Γιαννιώτης, Χατζηστραβός (90+5′ Νταλακούρας), Καπίας, Κούστα (81′ Καψάλης), Μέτσε, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Κυβελίδης (90+2′ Αλμπάνης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected