Κατηγορίες
Football League

Χωρίς νικητή το ματς στη Ρόδο

Αν και καλύτερος στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο Διαγόρας Ρόδου έμεινε στο 0–0 με την Καβάλα σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου.

Όπως αναφέρει το news12, με την είσοδο του Αθανασίου στην επανάληψη, ο «γηραιός» κέρδισε αρκετά μέτρα στο γήπεδο και επέβαλλε τον δικό του ρυθμό, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν μέτριος με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή.

O Μαρκόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφθασε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Καθάριος με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων (άουτ)

Στο 14’ μετά από λάθος συνεννόηση της άμυνας και του τερματοφύλακα, ο Μαρκόπουλος επωφελήθηκε και πήγε να σουτάρει ενώ η εστία ήταν κενή αλλά ο Ηλιάδης πρόλαβε και έβαλε την κόντρα

Στο 54’ ο Μπαρμπαρούσης πάσαρε ωραία στον Γλυνό ο οποίος σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε διότι ο παίκτης του «γηραιού» υποδείχθηκε σε θέση off side.

Στο 82’ μετά από προσπάθεια του Αθανασίου, η μπάλα «βρήκε» σε χέρι αμυνόμενου με τον διαιτητή όμως να μην καταλογίζει το πέναλτι και να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.

Συνθέσεις

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρι (46’ Αθανασίου), Γλυνός, Πηνιώτης (67’ Πατσαρούχας), Μπουρλάκης (87’ Γούλας), Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης

ΚΑΒΑΛΑ: Δημιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος (84’ Βόσαλικ), Κέρθι, Καθάριος (64’ Ορφανίδης), Στίκας, Μαϊδάνος, Παπαδόπουλος Β. (69’ Παυλίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected