Κατηγορίες
Basket

Κόντρα στην Ανδόρα για την τελική κατάταξη ο Προμηθέας

Φινάλε στην κανονική περίοδο του EuroCup την Τρίτη (17/12) με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής.

Ο Προμηθέας, υποδέχεται (19:30) στην Πάτρα την Ανδόρα και από το αποτέλεσμά του θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η τελική του κατάταξη στον Α’ όμιλο.

Ο Προμηθέας μπορεί να τερματίσει από δεύτερος ως και τέταρτος. Αν ηττηθεί από τους Ισπανούς τότε θα είναι τέταρτος. Αν νικήσει ωστόσο, θα ολοκληρώσει στη δεύτερη θέση αν ταυτόχρονα η Βίρτους να φύγει με τη νίκη από το Μονακό, ενώ αν νικήσει τόσο ο ίδιος όσο και η Μονακό, θα είναι τρίτος.

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση, ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, σημείωσε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι για εμάς προτού πριν συνεχίσουμε στο Τοπ-16. Ήταν μεγάλη εμπειρία για όλους όσους παίζουν στο EuroCup και πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η πρόκριση στο Top 16. Ο αντίπαλός μας, η Ανδόρα, είναι υψηλού επιπέδου και θα είναι πολύ συναρπαστικό για τις δύο ομάδες και τον κόσμο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Εκ μέρους των παικτών, ο Τζέις Φίλερ ανέφερε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ανδόρα παίζει πολύ καλά και με μεγάλη εμπιστοσύνη. Θα χρειαστούμε μια ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο που θα μας βοηθήσει».

Η κατάταξη του Α’ ομίλου

1. Βίρτους Μπολόνια 7-2
2. Ανδόρα 6-3
3. Μονακό 6-3
4. Προμηθέας 6-3
————————-
5. Ουλμ 1-8
6. Μακάμπι Ρισόν 1-8

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

Τρίτη 17/12

Προμηθέας – Ανδόρα 19:30
Μονακό – Βίρτους Μπολόνια 19:45
Τετάρτη 19:30
Μακάμπι Ρισόν – Ουλμ 19:30

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected