Κατηγορίες
Football League

Ξανά Βούζας στην Καλαμάτα!

Έπειτα από έναν μήνα περίπου, διάστημα στο οποίο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Σάκης Θεοδοσιάδης, η Καλαμάτα ανακοίνωσε την επιστροφή του Βασίλη Βούζα.

Αναλυτικά:

“Η Π.Α.Ε “ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019” ανακοινώνει ως υπεύθυνο του προπονητικού team τον Βασίλη Βούζα που είναι προσωπική επιλογή του Προέδρου και μεγαλομετόχου Γιώργου Πρασσά, έχοντας του πλήρη εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη δύσκολη αγωνιστικά χρονική περίοδο. Η συγκεκριμένη επιλογή θέλουμε να στηριχθεί από όλους όσους αγαπάνε την ομάδα που τώρα τους έχει ανάγκη, με αφετηρία τον αγώνα της Κυριακής με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στην Καλαμάτα παρά την πίκρα και την απογοήτευση από τα άτυχα αποτελέσματα. Ο Πρόεδρος δεσμεύεται και εγγυάται ότι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες με οποιοδήποτε κόστος ώστε η ομάδα να ενισχυθεί και να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θα παλέψει για το καλύτερο στο δεύτερο γύρο.

Με σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο και θέλοντας να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα εκεί που της αξίζει, η Διοίκηση εμπιστεύεται την προσπάθεια και το όραμα του Προέδρου και μεγαλομετόχου Γιώργου Πρασσά και συμμερίζεται την δικαιολογημένη στεναχώρια και απογοήτευση του κόσμου που οφείλονται σε σφάλματα στο ξεκίνημα της προσπάθειας. Όμως, έχοντας διδαχθεί από τα λάθη στην αρχή της περιόδου που στοίχησαν την απομάκρυνση από το στόχο, τώρα στα δύσκολα, σύσσωμοι, έχουμε καθήκον να στηρίξουμε την προσπάθεια και το πλάνο του Προέδρου που «ήρθε για να μείνει» και να υλοποιήσει το όραμά του να δούμε την Μάυρη Θύελλα να πρωταγωνιστεί.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected