Κατηγορίες
Super League 1

Ξέσπασε στη Ξάνθη ο Αστέρας Τρίπολης!

Ένας εξαιρετικός Αστέρας, επικράτησε άνετα με 5-0 της Ξάνθης και κλείνει το 2019 με τον πλέον ιδεατό τρόπο αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, οι “κιτρινομπλέ” ήταν καταιγιστικοί και ύστερα από σχεδόν δύο μήνες επέστρεψαν στις νίκες νικώντας άνετα τους Ακρίτες με 4-0 και έφτασαν τους 15 βαθμούς.

Σούπερ εμφάνιση από τον Σίτο που είχε γκολ και ασίστ για το 1-0 και το 2-0 (σκόρερ ο Καπίγια). Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες και Σουάρεθ διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Η ομάδα της Τρίπολης ξεκίνησε ιδανικά το πρώτο ημίχρονο ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 13′. Ο Μπαράλες πήρε την μπάλα, έδωσε στον Σίτο, εκείνος έσπασε στον Ανχελ, η μπάλα πήγε πάλι στον Σίτι κι ο Ισπανός άνοιξε το σκορ.

Ο Σίτο στο 21′ από εκτελεστής ήταν δημιουργός δίνοντας στον Καπίγια και εκείνος όντας μόνος μέσα στην περιοχή βρήκε δίχτυα με κεφαλιά.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν απαντήσεις, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 2-0. Χαρακτηριστικό είναι πως η Ξάνθη είχε την πρώτη της τελική στο 45′ με το σουτ του Φοσέ.

To δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Ξάνθη να θέλει να μπει πιο δυνατά αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά.

Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν τέλεια το υπέρ τους 2-0 και μάλιστα έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα στο 63′ αλλά μέσω του VAR ακυρώθηκε το γκολ επειδή ο Μπαράλες ήταν σε αντικανονική θέση.

Στο 67′ σημειώθηκε η πρώτη φάση για την Ξάνθη με τον με το σουτ του Στάρτζεον να σουτάρει και τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει.

Το ίδιο δεν συνέβη και στο 82′ όταν ο Καπίγια βρήκε τον Λουίς Φερνάντεθ κι ο Ισπανός με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-0.

Στο 90′ ο Τερκί ανέτρεψε τον Τασουλή κι ο Μπαράλες από την άσπρη βούλα έκανε το 4-0, ενώ στο 5΄των καθυστερήσεων ο Σουάρεθ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντιπάλου από την εκτέλεση κόρνερ του Καπίγια.

Έτσι, η ομάδα της Τρίπολης κλείνει το 2019 με… σούπερ τρόπο και αφήνει στον κόσμο της άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε (77’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Μουνάφο, Λουίς Φερνάντεθ (90+1’ Δουβίκας), Καπίγια, Σίτο (60’ Τασουλής), Μπαράλες.

Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Αμπάντ, Εντουάρντο, Μαλεζάς (66’ Μουλέν), Τέρκι, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Καμαρά, Φοσέ, Ντε Αμορίμ (46’ Στούρτζεον), Ντε Λούκας (36’ Μπαριέντος), Φασίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected