Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφές για τις ομάδες της Αττικής

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Άγιος Ιερόθεος που δείχνει ότι θα ενισχυθεί όσο περισσότερο μπορεί για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το Soccerlive, στην ομάδα από του Περιστερίου θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Γιώργος Μουκίδης (φωτ).

Ο 23χρονος μέσος τα βρήκε σε όλα με τους “κιτρινόμαυρους” και πλέον εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας των δυτικών προαστίων. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ηλυσιακός ενλω μεταξύ άλλων έχει περάσει από Λυκόβρυση, Ελευθερούπολη, ΑΕ Ηρακλειου και Ολυμπιακό Λιοσίων και Ηλυσιακό

Χρήστου στον Φωστήρα

Στην απόκτηση του Κώστα Χρήστου προχώρησε ο Φωστήρας.

Ο 23χρονος (15/03/1996) ανήκε μέχρι πρότινος στο Αιγάλεω (δεν αγωνίστηκε σε κάποιο παιχνίδι της Football League), ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Προοδευτική, Αστέρα Τρίπολης και Παναρκαδικό

Κοντά σε Σαραντόπουλο η Καλλιθέα

Η Καλλιθέα μετά την έλευση του Λουκά Καραδήμου βάζει σε ισχύ το σχεδιασμό της, με τη διοίκηση να γνωρίζει αρκετά καλά ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις για να παραμείνει η ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό, οι “μπλε” βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία τον 21χρονο ακραίο επιθετικό, Θανάση Σαραντόπουλο που φαίνεται ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ιστορική ομάδα.

Εκτός από τον Εθνικό Πειραιά, ο Σαραντόπουλος έχει περάσει ακόμη από ΑΕ Σπάρτης, Αστέρα Βλαχιώτη και Προοδευτική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected