Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πήρε και Πατινιώτη ο Πόρος!

Μετά τον Μοχάμεντ Κουρούμα, ο Πόρος ανακοίνωσε την απόκτηση και του Θανάση Πατινιώτη.

Ο 26χρονος (01/10/1996) μεσοαμυντικός με καταγωγή από την Κέρκυρα, έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο Ρόδου (7 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ατσαλένιο, ΑΕ Λευκίμμης, Παναιγιάλειο, ΟΦΗ, Παναχαϊκή, ΑΕΛ και Κέρκυρα.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Ο. Πόρος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής. Ο λόγος για τον Θανάση Πατινιώτη ο οποίος από σήμερα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας και μάλιστα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τα “μπλε”. Καλωσορίζουμε τον Θανάση ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε νίκες με την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική, κατηγορία την οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

Ποιος είναι

Ο Θανάσης Πατινιώτης γεννήθηκε στις 01 Οκτωβρίου 1993 στην Κέρκυρα. Καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά (αριστερό μπακ-χαφ), ενώ μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως δεξιός εξτρέμ. Έχει σπουδαία ποδοσφαιρική διαδρομή φορώντας τη φανέλα ιστορικών ομάδων. Ξεκίνησε από τη γενέτειρά του, την Κέρκυρα και ακολούθησαν για ένα χρόνο οι Λάρισα, Παναχαϊκή, ΟΦΗ, Παναιγιάλειος, ΠΟΑ (δύο χρόνια), ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ιάλυσος του οποίου ήταν μέλος στη Football League το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν και από τον οποίο αποχώρησε πρόσφατα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected