Κατηγορίες
Football League

Άνετο ξεκίνημα στο 2020 για τον Ολυμπιακό Βόλου (photos)

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του για το 2020, καθώς επικράτησε άνετα του Ασπρόπυργου για το πρωτάθλημα, με το επιβλητικό 4-1.

Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου είχαν την κατοχή της μπάλας και τις φάσεις με το μέρος τους, έχοντας ρόλο πρωταγωνιστή στο παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, η οποία είχε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να βρουν «δίχτυα» σε δύο περιπτώσεις. Στο 14’ ο Τσίτας άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 31’ ο Τσιάρας, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων (2-0), δημιουργώντας σκορ ασφαλείας για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Ο επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με τον Κουτσιανικούλη να ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 59’. Ο Ζαχαρός στο 87′, μείωσε σε 3-1 και τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντούνης με πέναλτι στο 91′

Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως η αναμέτρηση, Ολυμπιακός Βόλου-Ασπρόπυργος, διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Football League.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥΓιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Τσιάρας (80’ Ρόκας), Μητρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ράντι (53’ Κέρη), Πόζογλου (70’ Ντούνης), Τσίτας.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΠαναγόπουλος, Σταγάκης, Ζώνας, Λογοθέτης, Νικολάου, Νικολακάκης, Γκατζολάρι (83’ Γκατζολάρι), Κάκκο (76’ Ζαχαρός), Ζγκούρι, Σρέσκοβιτς, Φράγκος (27’ Πίντο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected