Κατηγορίες
Football League

Ποδαρικό με σπουδαίο διπλό για το Αιγάλεω!

Σε ένα ακόμη παιχνίδι και παρά τις αλλαγές στο ρόστερ, η Καλαμάτα παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου και γνώρισε την ήττα από το Αιγάλεω με 0-1, ξεκινώντας με το… αριστερό το 2020 και τον δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας, άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη, με την Καλαμάτα να μην μπορεί να βρει απάντηση στο υπόλοιπο διάστημα και να υποχρεώνεται στην τέταρτη φετινή εντός έδρας ήττα.

Η μεσσηνιακή ομάδα παρουσίασε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο ιδιαίτερα επιθετικά, καθώς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και να απειλήσει την εστία του Σικαλιά με το Αιγάλεω να φτάνει σε ένα άνετο διπλό που το φέρνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Καλαμάτα ήταν ασύνδετη και στηρίχθηκε κυρίως σε κάποιες ατομικές εξάρσεις των ποδοσφαιριστών της. Έδειξε πως θα χρειαστεί χρόνο να γίνει και πάλι ομάδα με τις νέες προσθήκες που έχουν γίνει, αλλά πλέον τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά.

το φιλμ του αγώνα στο Sport365

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Βασίλης Βούζας): Πάντος, Κωνσταντινόπουλος, Τριποτσέρης, Καντούτσης (70′ Πετσίτης), Πανάγου (46′ Οσμάναγκιτς), Τόλι, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Νατσιόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος (61′ Ράκιτς)

Αιγάλεω (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Συριόπουλος, Σπυρόπουλος, Γκοτοβος, Παπανικόλας, Λάμπρου, Τσίτσαρης, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης (84′ Τσαφταρίδης), Μακρυγιάννης (84′ Μαγκάκης), Φαρινόλα (90+3′ Κατσικογιάννης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected