Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Πλατανιά

Ο Δημήτρης Θεοδωράκης, πέρσι ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, μπορεί να θεωρηθεί η πρώτη χειμερινή μεταγραφή για τον Πλατανιά. Ο 24χρονος (17/8/95) ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως στόπερ.

Όπως αναφέρει το Athlitiko, ο Θεοδωράκης (στη φωτ. από το ματς της περσινής περιόδου κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό) μέτρησε την περασμένη περίοδο 16 παιχνίδια στην Φούτμπολ Λιγκ, ενώ είχε 3 συμμετοχές στο Κύπελλο και ένα γκολ. Προηγουμένως, ήταν παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας όπου είχε παίξει σε 19 ματς πρωταθλήματος και ενός Κυπέλλου. Το τελευταίο τετράμηνο πάντως ήταν χωρίς ομάδα.

Ο Πλατανιάς θα γίνει έτσι ο τρίτος σταθμός στην καριέρα του σε επίπεδο β’ κατηγορίας, καθώς σε επίπεδο Γ’ Εθνικής έχει αγωνιστεί σε Θεσπρωτό, Αχερώνα Καναλακίου και Προοδευτική.

Με αυτή την μεταγραφή, ο Πλατανιάς κάνει το ξεκίνημα που θέλει σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του, κλείνοντας ένα από τα μέτωπα που έχει ανοιχτά.

Τέλος έξι ποδοσφαιριστές!

Έξι ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από τον Πόρο, ο οποίος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους Χρήστου, Λουμπάκη, Δαμιανάκη, Μαραθιανό, Τζόρνταν και Τορομανίδη. Επίσης παραχωρήθηκε δανεικός ο Πλευράκης.

Η σχετική ανακοίνωση :

«Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μάνο Χρήστου, Μπάμπη Δαμιανάκη, Νίκο Λουμπάκη, Θοδωρή Τορομανίδη, Μάρκο Τζόρνταν και Ζαχαρία Μαραθιανό. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα το πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει επίσης τον δανεισμό του μέσου Βαγγέλη Πλευράκη μέχρι το τέλος της σεζόν στον Αλμυρό.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected