Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ της Ένωσης!

Συνεχείς είναι οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της Ένωσης Ερμιονίδας το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς έχουν ήδη αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές και επισήμως έχει αποκτηθεί μόνο ένας.

Όπως αναφέρει το sport.argonafplia, μετά τον αγώνα της Κυριακής, αποχώρησαν τρείς βορειοελλαδίτες, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε αποχωρήσει ο Ποζατζίδης για τα Τρίκαλα και ο Τριμπόνιας για την Κορωνίδα Κοιλάδας.

Στην ομάδα του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, πήγαν οι δύο Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές, Αλέξανδρος Κατσιαμήτας (φωτ) και Αλέξανδρος Καρτσαμπάς. Αποκτήθηκαν επειδή η ομάδα της Πιερίες διεκδικεί την άνοδό της στην Γ’ Εθνική.

Επίσης, ο κεντρικός αμυντικός Θωμάς Πιρίτζαους, ανακοινώθηκε από τον Μακεδονικό Φούφα ομάδα του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, στον οποίο έχει αγωνισθεί και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πηγές της διοίκησης και για τους τρείς υπήρξε επίσημο ενδιαφέρον από τις ομάδες στις οποίες κατέληξαν, και μάλιστα, αυτές επέστρεψαν τις προκαταβολές που είχαν πάρει οι ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι.

Από την άλλη, είναι σε εξέλίξη οι κινήσεις ενίσχυσης. Ήδη με την ομάδα προπονείται ο κεντρικός αμυντικός Ανδρέας Μπαβέλης. Ο γεννημένος το 1999 ποδοσφαιριστής ξεκίνησε φέτος στον Πανηλειακό και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Άρη και του Ηρακλή, αγωνίστηκε στις ομάδες Κ-17 και Κ-19 του Αγροτικού Αστέρα προτού μετακομίσει στην Ισπανία και την C.F. Montañesa (με έδρα την Βαρκελώνη) αγωνιζόμενος στην Δ’ κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Τον Ιανουάριο του 2019, ο Μακεδόνας αμυντικός επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο αγωνίστηκε στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Τέλος, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον νεαρό επιθετικό (γεν. το 2001) Σωτήρη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος προέρχεται από τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Τώρα, ως προς τον αγώνα της Κυριακής, θεωρείται πως θα είναι έτοιμο το δελτίο του Μπαβέλη, ενώ επιστρέφουν στην 11αδα οι Μπαρμπέρος, Φερνάντες και Εσκουδέρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected