Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Stop της Αταλάντα στην Ίντερ, “χαμογελάει” η Γιουβέντους! (vid)

Η Ίντερ υπέπεσε στην τρίτη της «γκέλα» στο «Σαν Σίρο», καθώς έμεινε στο 1-1 απέναντι στην σπουδαία Αταλάντα, δίνοντας αύριο την ευκαιρία στη Γιουβέντους να την προσπεράσει. Χαμένο πέναλτι για την ομάδα του Γκασπερίνι για την σπουδαία ανατροπή.

Ίντερ υπέπεσε στην τρίτη της «γκέλα» στο «Σαν Σίρο», καθώς έμεινε στο 1-1 απέναντι στην σπουδαία Αταλάντα, δίνοντας αύριο την ευκαιρία στη Γιουβέντους να την προσπεράσει. Χαμένο πέναλτι για την ομάδα του Γκασπερίνι για την σπουδαία ανατροπή.

Συναρπαστικό παιχνίδι εκτυλίχθηκε στο Μιλάνο μεταξύ «νερατζούρι» και «μπεργκαμάνσκι», με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει πικρία και στους δύο. Στην Ίντερ επειδή αν νικήσει η Γιουβέντους θα πέσει από την κορυφή και στην Αταλάντα γιατί έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα τεράστιο διπλό.

Η ομάδα του Τζαν Πίέρο Γκασπερίνι ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, έχασε πέναλτι στο 88′ με τον Μουριέλ, αλλά με το βαθμό της ισοπαλίας έφτασε τη Ρόμα στην τέταρτη θέση.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προηγήθηκε μόλις στο τέταρτο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Λαουτάρο Μαρτίνες, που πλάσαρε εύστοχα τον Γκολίνι έπειτα από ασίστ του Λουκάκου.

Συνθέσεις

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Μπιράγκι, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Καντρέβα, Σένσι (71’ Βαλέρο), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (80’ Πολιτανο)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Ντζιμσίτι, Παλομίνο, Τολόι, Γκόζενς (90+1′ Καστάιν), Χάτεμπουρ, Γκόμες, Ίλισιτς, Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς (70’ Μουριέλ), Σαπάτα (53’ Μαλινόβσκι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected