Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο ακόμη μεταγραφές ξένων για τον Πανηλειακό, στον Ολυμπιακό ο Κύτταρης

Νέα διπλή μεταγραφική επιτυχία για τον Πανηλειακό, που συνεχίζει την απαραίτητη ενίσχυση ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Η ομάδα της Ηλείας, μετά τον Λεονάρντο Φερνάντες που αποκτήθηκε από τον γειτονικό Αστέρα Αμαλιάδας (δείτε ΕΔΩ), ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους Ντάνιελ Έλιοτ και Γκαμπριέλ Περέιρα.

Ο πρώτος είναι Γάλλος, 26 ετών (15/02/1993), επιθετικός που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο τοπικό της Ηλείας με τον Αστέρα Αμαλιάδας και πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Ζαχάρως, με τον οποίο πανηγύρισε πέρσι την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ Εθνική. Έχει θητεύσει επίσης σε Θύελλα Πύργου, Ολυμπιακό Λαμπεπτίου και Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ο Gabriel Dias Marques Pereira, όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι Βραζλιάνος μέσος, 25 ετών (07/09/1994), που επίσης αγωνιζόταν στον Αστέρα Αμαλιάδας και πριν σε Χαραυγιακό, Silva SD στην ισπανία και Δόξα Βύρωνα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 26χρονο (15/2/1993) ποδοσφαιριστή Daniel Elliot.

Ο δυναμικός Γάλλος επιθετικός, ο οποίος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Παρίσι από Αφρικανούς μετανάστες γονείς, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι γνωστός σε όλους από την εν γένει εξαιρετική παρουσία του στα ηλειακά γήπεδα τα τελευταία χρόνια. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα Αμαλιάδας, με την φανέλα του οποίου πρόλαβε να σημειώσει 10 γκολ σε 13 συμμετοχές στον α’ γύρο της Α1′ Ε.Π.Σ. Ηλείας. Ο εκρηκτικός ποδοσφαιριστής ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εθνικού Φιλιππιάδας αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Football League 2. Την αγωνιστική περίοδο 2016/17 αγωνίστηκε για πρώτη φορά επί ηλειακού εδάφους, καταγράφοντας 33 συμμετοχές και 28 γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού Λαμπετίου στο πρωτάθλημα της Α2′ Ε.Π.Σ. Ηλείας και το επόμενο καλοκαίρι μετακινήθηκε στην Θύελλα Πύργου, με την φανέλα της οποίας πανηγύρισε 5 γκολ σε 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α1′ Ε.Π.Σ. Ηλείας. Τον Ιανουάριο της ίδιας σεζόν, ο Γάλλος επιθετικός μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, την φανέλα του οποίου φόρεσε μέχρι και το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, καταγράφοντας 43 συμμετοχές και 19 γκολ στην Α1′ Ε.Π.Σ. Ηλείας και πανηγυρίζοντας εν τέλει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Daniel στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ντάνιελ, καλωσήρθες στην οικογένεια του Πανηλειακού!
Daniel, welcome to Paniliakos’ family!”

 

“Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 26χρονο (7/9/1994) ποδοσφαιριστή Gabriel Dias Marques Pereira.

Ο πολυσύνθετος Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος διαθέτει παράλληλα ισπανικό διαβατήριο, είναι γεννημένος στο Σάο Πάολο και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα Αμαλιάδας, με την φανέλα του οποίου πραγματοποίησε 14 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ στον α’ γύρο του πρωταθλήματος της Α1′ Ε.Π.Σ. Ηλείας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Βραζιλιάνος μέσος αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Χαραυγιακού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ προηγουμένως φόρεσε για δύο χρόνια την φανέλα της ισπανικής Silva S.D., με την οποία αγωνίστηκε στην Δ’ Κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος (Tercera Division). Στο παρελθόν, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί εκ νέου επί ελληνικού εδάφους, όταν σε νεαρή ηλικία φόρεσε αρχικά την φανέλα της Προοδευτικής, ενώ εν συνεχεία μετακινήθηκε στη Δόξα Βύρωνα.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Gabriel στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Γκάμπριελ, καλωσήρθες στην οικογένεια του Πανηλειακού!
Gabriel, welcome to Paniliakos’ family!
Gabriel, bem-vindo à família de Paniliakos!”

Στον Ολυμπιακό Ζαχάρως ο Ντίνος Κύτταρης

Νέα μετεγγραφική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, ο οποίος απέκτησε τον Ντίνο Κύτταρη. Όπως είχαμε γράψει στην προαναγγελία της Α1 κατηγορίας, ο κεντρικός αμυντικός της Ολυμπιάδας, βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας και το αυριανό παιχνίδι θα ήταν το τελευταίο του (αν δεν ήταν τιμωρημένος).

Όπως αναφέρει το ilia.news, η ομάδα του Γουμέρου θα παραταχθεί χωρίς τον Κύτταρη στο ματς απέναντι στην Προοδευτική, όχι λόγω τιμωρίας, αλλά επειδή δεν ανήκει σε αυτήν, καθώς ήδη ο Κύτταρης έχει μείνει ελεύθερος και υπέγραψε στον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας έξι μήνες μετά την αποχώρησή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected