Κατηγορίες
Football League

Κουϊρουκίδης τέλος από Καλαμάτα!

Σε περίοδο έντονων μεταγραφικών διεργασιών έχει μπεί η Μαύρη Θύελλα με τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις να περιλαμβάνονται πλέον στην ημερήσια διάταξη.

Όπως αναφέρει το sport365, μετά το οριστικό διαζύγιο με τον Στέφαν Βουκμίροβιτς, ένας ακόμη μελανόλευκος, ο Μιχάλης Κουϊρουκίδης αποτελεί παρελθόν από την Καλαμάτα. Ο 24χρονος σέντερ φορ εξέφρασε από την προηγούμενη εβδομάδα την επιθυμία του να αποδεσμευτεί από την ομάδα, είχε μείνει εκτός αποστολής στην Ρόδο και σήμερα βρέθηκε για τελευταία φορά στην προπόνηση.

Θυμίζουμε πως ο Κουιρουκίδης είχε τραυματιστεί σοβαρά στη γνάθο στο παιχνίδι της Καβάλας και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις 20 Νοεμβρίου. Επέστρεψε στις προπονήσεις πριν τις γιορτές και επανεμφανίστηκε σε αγώνα της Καλαμάτας στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό μπαίνοντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας μάλιστα ειδική μάσκα στο πρόσωπο.

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, Βουκμίροβιτς, Κουϊρουκίδη παρελθόν αποτελεί και ο Ράκιτς ενώ θέμα ημερών είναι η λύση συνεργασίας και με τον Τζόκιτς. Επίσημα θυμίζουμε έχουν αποχωρήσει ήδη οι Χρήστος Ιντζίδης, Λευτέρης Τσαταλπασίδης, Γιάννης Τσιβελεκίδης, Στάθης Δήμος, Μάριος Γεωργόπουλος και Δημήτρης Τσιγάρος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected