Κατηγορίες
Αθλήματα

Άνετη νίκη για τον Αερωπό Έδεσσας

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Αερωπός πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Δράμας στην Έδεσσα με 30-19.

Όπως αναφέρει το e-handball, στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες έδειξαν να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με την Δράμα να είναι ιδιαιτέρα ανταγωνιστική, με τον Αερωπό ωστόσο να είναι αυτός που ολοκλήρωσε το πρώτο τριαντάλεπτο προηγούμενος με 15-10.

Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Γιάννη Πηλαλίδη «πάτησε το πόδι στο γκάζι» και με όπλο την έδρα της αλλά και τον ρυθμό που είχε επιβάλλει, άνοιξε την διαφορά του σκορ σε μη αναστρέψιμα επίπεδα, με τον τελικό 30-19 να αποτυπώνει ξεκάθαρα την εικόνα του ματς.

Σε συνδυασμό με τους δυο βαθμούς της νίκης, αλλά και την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, οι Εδεσσαίοι σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μισαηλίδης με 7 γκολ, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Ντράσκιτς σημείωσε 6 τέρματα.

Αερωπός (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας 1, Μαυροδουλάκης 1, Γάτσης 1, Κράλλης 1, Θεοδωρόπουλος 4, Δημάκης 1, Μπάρμπας, Βαφείδης 5, Μισαηλίδης 7, Αποστολίδης 2, Ρόμπης-Σάτσκος, Λιόφης, Ρότζιος 2, Ολιβέιρα 5.

Δράμα (Βαλαβάνης): Γουργούμης, Παπάζογλου, Χαϊτίδης 4, Κοβογλανίδης 1, Κοτσαμαρίκογλου, Κουτρουτζίδης, Παπάζογλου 5, Παγωνίδης, Τουνγκελίδης, Γιαννακόπουλος, Τσίτσικος, Ντράσκιτς 6, Αντάμοβιτς 2, Φραγκούλης, Κουρτίδης, Θωμίδης 1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected