Κατηγορίες
Football League

Νίκη “χρυσάφι” για τον Ιάλυσο!

Μια πολύ σημαντική νίκη σημείωσε σήμερα ο Ιάλυσος, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα της Ρόδου επικράτησε με 1-0 του Αιγάλεω και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο νεοαποκτηθέντας Χειρίτραντας, με ωραία κεφαλιά στο 59ο λεπτό.

Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές που μεταγράφηκαν τον Γενάρη (Κονέ, Κούντικ και Παγώνης) ενώ το Αιγάλεω είδε τον Μπλάνκο να αποχωρεί στο 23ο λεπτό λόγω τραυματισμού.

Μπροστά σε 400 περίπου θεατές και σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο μετά τη χθεσινή νεροποντή, το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

το φιλμ του αγώνα όπως το περιέγραψε το xxsports :

37′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαστραντωνάκη, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
45+1′ Ζήτησε πέναλτι ο Ιάλυσος για χέρι του Γκότοβου σε σέντρα του Χειρίτραντα
48′ Μπάρδης και Μαστραντωνάκης προσπάθησαν να συνεργαστούν λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Σικαλιά, αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε την μπάλα που πέρασε άουτ.
57′ Ο Μπάρδης πέρασε κάθετη μπαλιά στον Κούντικ που πλάσαρε διαγώνια, με τον Σικαλιά να αποκρούει σωτήρια και τον Γκότοβο να απομακρύνει τελευταία στιγμή προ του Κονέ
59′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση μετά το κόρνερ, με τον Μαστραντωνάκη να κερδίζει έπειτα από λάθος της άμυνας, πάτησε περιοχή και με περίτεχνη σέντρα βρήκε τον Χειρίτραντα, που με κεφαλιά προ κενής εστίας πέτυχε το 1-0 μέσα σε αποθέωση
66′ Καλό σουτ του Μακρυγιάννη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε δύσκολα ο Ανδρούτσος
74′ Μεταβίβαση του Μαρκολίνο στον Μακρυγιάννη, που σούταρε για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Ανδρούτσος
75′ Οι φιλοξενούμενοι ζητάνε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπάρδη στον Μαρκολίνο

Συνθέσεις

Ιάλυσος : Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Παγώνης, Κούντικ, (61′ Πετράκης), Ρεκλείτης, Μπάρδης, Χειρίτραντας (86′ Πάτας), Χειμωνέττος, Μαστραντωνάκης (76′ Κουγιός), Κονέ, Γιώργου

Αιγάλεω : Σικαλιάς, Τσαφταρίδης, Ιωαννίδης, Συριόπουλος, Γκοτοβος, Λάμπρου, Καπός, Σταματάκης, Μπλάνκο (23′ λ.τ. Μαγκάκης), Κατσικογιάννης (54′ λ.τ. Μαρκολίνο), Μακρυγιάννης (89′ Μεγαρίτης)

*φωτ. news12

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected