Κατηγορίες
Super League 2

Άνετο απόγευμα για την Παναχαϊκή, πρώτο γκολ για τον Νέστορα Μυτίδη

Εύκολο απόγευμα για την Παναχαϊκή που κέρδισε 4-0 την Κέρκυρα και πλησίασε την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Η Πατρινή ομάδα επέστρεψε στις νίκες μετά από 35 ημέρες και πέτυχε την πρώτη της νίκη το 2020. Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο με γκολ των Μυτίδη και Σιατραβάνη ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν οι Μωραΐτης και Σιατραβάνης που διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Η Παναχαΐκή έχασε πολλές ευκαιρίες είχε δοκάρι με τον Μωραΐτη ενώ ζήτησε και δυο πέναλτι από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Στο 23′ ο Μυτίδης, έπειτα από σέντρα του Μαυριά, με πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 41′ ο Σιατραβάνης με εντυπωσιακό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παγκράτη, κάνοντας το 2-0. Στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα στο 31ο λεπτό, ο Μωραΐτης -από τροφοδότηση του Μαυριά- έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία, δεδομένης της διαφοράς στο σκορ, της δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά και του γεγονότος ότι μόλις και μετά βίας η Κέρκυρα κατέβηκε με 14 παίκτες στην Πάτρα.

Αυτό αποδείχθηκε μέσα σε ένα τρίλεπτο, όπου η Παναχαϊκή μετέτρεψε το 2-0 σε 4-0, με τέρματα των Μωραΐτη (61′) και Σιατραβάνη (64′).

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Μακρίδης): Ατανάσοβιτς, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Παπατόλιος, Ανάκογλου (71′ Μασούρας), Μωραΐτης, Μαυρίας (63′ Φροξυλιάς), Σιατραβάνης, Μυτίδης (82′ Κυνηγόπουλος).

Κέρκυρα (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Παναγιωτίδης (62′ Μπαμιόγλου), Γκίτσης, Πέδρο Ραφαέλ, Γεωργακόπουλος, Νικολόπουλος (67′ Ντε Νικολό), Μίσκου, Λεπενιώτης, Γκασίδης.

*με στοιχεία από το FL News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected