Κατηγορίες
Football League

Ανεβαίνει η Νίκη Βόλου, αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Καλαμάτας προς τη διοίκηση (photos)

Άλλος είχε το όνομα και άλλος τη χάρη στην Καλαμάτα, με τη Νίκη να αποδεικνύεται «θύελλα» και να κερδίζει την τοπική ομάδα με σκορ 2-0.

Η Νίκη Βόλου ήταν ο νέος θύτης της Καλαμάτας με 2-0 στην Παραλία υποχρεώνοντας τους μελανόλευκους στη 10η ήττα τους στην κατηγορία, σκορπίζοντας οργή και απογοήτευση στον κόσμο που ήταν λιγότερος από κάθε φορά και δεν ξεπέρασε τα 500 άτομα στο Δημοτικό στάδιο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βολιώτες ο Αντόνιο Ροχάνο που πέτυχε και τα δύο γκολ της Νίκης. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 58’ με σουτ, μετά από διπλό δοκάρι σε σουτ του Κρουθ, και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 84’ ευστοχώντας από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, δύο λεπτά νωρίτερα.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη επιβλήθηκε σε όλα τα επίπεδα των γηπεδούχων, έχοντας καθαρό μυαλό και ουσία στο παιχνίδι της, απέναντι σε μία Καλαμάτα που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία.

Η Καλαμάτα σ’ ένα ακόμη παιχνίδι παρουσίασε πρόβλημα στην δημιουργία και την παραγωγή φάσεων. Σε ματς-τελικό παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν είχε ούτε μια καθαρή ευκαιρία!

Η Νίκη Βόλου με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε, έφτασε τους 25 και αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση, έχοντας συγκάτοικους την Καβάλα και τον Διαγόρα. Πλέον, απέχει τέσσερις βαθμούς από την προνομιούχο 2η θέση και ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Ιάλυσο και Αιγάλεω.

το φιλμ του αγώνα στο Goalpost.gr
φωτογραφίες στο Sport365

Συνθέσεις

Καλαμάτα: Στεφανάκος, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Ζαχαρόπουλος (54’ Ελ Ιντρίσσι), Πέεφ (71’ Οσμάναγκιτς), Μπουσμπίμπα, Στεργίδης (64’ Αλεξόπουλος), Νατσιόπουλος, Ηλιόπουλος

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Κάρδαρης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Καμπαγέρο, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Γκαρσία (13’ λ.τ. Μπαταγίνι), Κρουθ (66’ Βοσνιάδης), Ντομίνγκεθ (88’ Κ. Κυριακίδης), Ροχάνο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected