Super League 1

Θα ξεχαστεί γρήγορα το ματς στο Περιστέρι! (photos)

Τραγικό θέαμα και κάκιστο παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Βόλο που μοιραία έμειναν στο 0-0.

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από όσους το παρακολούθησαν, Ατρόμητος και Βόλος δεν σκόραραν και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Το τελικό 0-0 ήταν φυσικό επακόλουθο με τον Ατρόμητο αν έχει την πρωτοβουλία και τον Βόλο να κλείνει όλους τους διαδρόμους.

Ατρόμητος και Βόλος μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας σαφείς προσανατολισμούς στο παιχνίδι τους. Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό και οι νεοφώτιστοι να μην αφήσουν ανοιχτούς διαδρόμους.

Αμφότεροι πέτυχαν τους στόχους τους, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δούμε ένα κάκιστο παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι με την συμπλήρωση 90′ δεν πραγματοποιήθηκε καμία κλασική ευκαιρία. Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν ο τραυματισμός του Ρισβάνη στο 42′.

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γούτας, Ρισβάνης (42’λ.τρ. Στρούγγης), Γκάλο, Κατράνης, Ούμπιδες, Χαρίσης, Μανούσος, Ενσικουλού (63′ Βέλλιος), Γιακουμάκης, Μπαένα (76′ Μάντσον).

ΝΠΣ Βόλος (Αλμπέρτο Γκαγιέκο): Γκαραβέλης, Διαμαντής, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Ντεντάκης (66′ Λύρατζης), Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Ράφαελ (90+3′ Τσαούσης), Τόρες, Γέντρισεκ (73′ Μάντζης)

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected