Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Γιώργου Ρογγότη

Στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο ΠΟ Τρίγλιας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Ρογγότης.

Ο 23χρονος (05/06/1996) αμυντικός με καταγωγή από την Ημαθία, έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό, στον οποίο αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2019, ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Νίκη Αγκαθιάς, ΑΕ Λευκίμμης, Αλμωπό Αριδαίας, Λαμία, Αιγινιακό, Παναχαϊκή και Βέροια.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον κεντρικό αμυντικό Γιώργο Ρογγότη!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 23 χρόνων και στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας της ιστορικής ομάδας του Πιερικού, που προπορεύεται στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής με διαφορά οκτώ βαθμών από τον δεύτερο Θησέα Αγριάς.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο 2018 – 19 ο Γιώργος ήταν από τους ”ακρογωνιαίους λίθους” της θαυμάσιας πορείας της νεοφώτιστης τότε Νίκης Αγκαθιάς, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει μέχρι τέλους στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, απ’όπου ως γνωστόν προβιβάστηκαν η Βέροια και η ομάδα μας!

Επίσης έχει να επιδείξει μια αξιομνημόνευτη πορεία στις Επαγγελματικές Κατηγορίες αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων, με Βέροια, Παναχαίκή, Λαμία, Αλμωπό Αριδαίας, Αιγινιακό και Α.Ε. Λευκίμμης!

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία !!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected